Treće poluvrijeme

U Vinkovcima privedeno 10-ak BBB-a zbog baklji, nereda...

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
bbb (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
bbb (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
bbb (1)
03.12.2011.
u 20:13
Izgrednici su privedeni jer su palili baklje, trgali sjedalice i sukobili se s policijom.
Pogledaj originalni članak

Desetak Bad blue boysa privedeno je tijekom utakmice između Cibalije i Dinama (2:2). Do reakcije policije došlo je u 65. minuti kada su navijači Dinama priredili bakljadu, a svoju su pirotehniku počeli bacati na tartan stazu i u teren zbog čega je sudac nakratko prekinuo utakmicu.

Prema riječima Luke Barunčića, glasnogovornika PU Vukovarsko – srijemske, privedeni navijači su iz Zagreba, Kutine, Daruvara i Osijeka i svi su pušteni nakon završetka utakmice. Protiv privedenih biti će podnesene prekršajne prijave. Inače, najvatreniji navijači Dinama ponovno su dobar dio utakmice iskoristili za vrijeđanje Zdravka Mamića i pozivanje da napusti Dinamo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

RE
renato_
15:00 04.12.2011.

navijaci nema sta...

Avatar mohito
mohito
20:19 03.12.2011.

sad me zanima dal ce se se ona \"inicijativa\" zzd oglasit priopcenjem i osudit ponasanje, jer kako sami ponavljaju u svojim pamfleticima, oni ce uvijek istupati \"...protiv svakog devijantnog ponasanja u hrvatskom nogometu...\"....mozes mislit...

KA
Kaj
14:44 04.12.2011.

Vojvo, Jack Russell, Tot, Marsijanac, serđo, Clues blues i još par pacijenata su plaćenici Štimca kojima je zadatak unijeti razdor među navijače Dinama.