2:2 U KRANJČEVIĆEVOJ

Rijeka kiksala protiv Lokomotive, u 90. minuti izvukla bod

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 10. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
18.10.2024.
u 20:03

Rijeka je imala više prilika, na kraju i zicer Jankovića u 90. minuti, ali odlični domaći vratar bio je ključni razlog što se Bijeli na Kvarner vraćaju s jednim bodom.

Nogometaši Rijeke remizirali su kod Lokomotive rezultatom 2:2 u 10. kolu SuperSport HNL-a poslije kojeg su i dalje neporaženi u domaćem prvenstvu s pet pobjeda i pet remija. Rijeka je imala više prilika, na kraju i zicer Jankovića u 90. minuti, ali odlični domaći vratar bio je ključni razlog što se Bijeli na Kvarner vraćaju s jednim bodom.

Počelo je uspavankom do 22. minute kada je Janković u dvije minute dva puta ugrozio Šubarića koji je bio dobro postavljen. Ipak, bio je to uvod u pogodak Rijeke. U 24. minuti Fruk je ubacio u kazneni prostor, Majstorović vratio loptu prema Radeljiću koji je leđima okrenut Šubariću, udarcem preko glave, pogodio sam kut – 0:1.

Vodstvo Rijeke trajalo je dvije minute, Lokomotiva je izjednačila i prve opasne situacije. U nastavku akcije nakon prekida ubacio je Boune, a Karačić glavom pogodio sam kut – 1:1.

Do poluvremena odličnu priliku imao je još Perica u 36. minuti nakon što mu je glavom loptu ostavio Fruk, ali Šubarić je bio dobro postavljen.

Nastavak je ponovo donio utakmicu bez prave prilike sve do 67. minute kada je Vrbančić uputio udarac koji je završio pored gola. Ipak, nakon VAR provjere sudac Strukan je dosudio jedanaesterac jer je lopta okrznula Radeljićevu ruku, a Čop sigurno pogodio za 2:1.

Rijeka je nakon toga digla zadnju liniju i počela pritiskati prema Šubariću, ali izuzev nekoliko ubačaja, ponekog prekida i dva, tri dalekometna pokušaja nije bilo opasnosti za gol Lokomotive.

Ipak, Rijeka je dočekala priliku za izjednačenje u 90. minuti. Gojak je ubacio iz slobodnog udarca iskosa s desne strane, a Smolčić glavom zakucao iza Šubarića – 2:2.

Tražila je Rijeka do zadnje sekunde puni plijen i imala zicer preko Jankovića u 95. minuti kada je ostao sam iskosa s lijeve strane, ali Šubarić je sjajnom reakcijom nogom zaustavio njegov udarac.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

KR
krampus9
21:09 18.10.2024.

Ako je ovo za kazneni udarac onda ih treba biti 10 u svakoj tekmi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije