ITV

Umjesto pogotka Englezi gledali reklame

Foto: Pixsell
Umjesto pogotka Englezi gledali reklame
14.06.2010.
u 09:51
Britanska televizijska postaja ITV morala se ispričati svojim gledateljima nakon nevjerojatnog gafa koji je napravila tijekom subotnjeg prijenosa dvoboja Engleska – SAD.
Pogledaj originalni članak

Tisuće gledatelja ITV-ova HD programa mogle su umjesto vodećeg pogotka Gerrarda u 4. minuti utakmice vidjeti – reklamu!

– Nismo mogli vjerovati. Odjednom je iskočila reklama, a kad se vratila slika, Engleska je vodila 1:0. Nastala je prava pomutnja, nevjerojatno – bjesnio je vlasnik puba u Londonu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
20:38 15.06.2010.

Znate li koja je razlika između Hrvatske i Slovenske reprezentacije? Razlika je očita ali poveznica nama je Engleska reprezentacija.. Hrvati su nemočni u kvalifikacijama očekivali da če njima Engleska repka pomoči protiv Ukrajine..Nasuprot tome Englezi če u trečem kolu World Cupa očekivati da če njima Slovenija uz 6 osvojenih bodova i siguran plasman dalje pomoči i neče odigrati onako na ful gas..

OB
-obrisani-
08:37 15.06.2010.

Kako je to lijepo vidjeti. Slovenija vodi sa tri boda ispred Engleske i SAD na tablici..I to one Engleske koja se tako obilato napucala golova protiv Hrvatske u kvalifikacijama..Ma mi Slovenci smo malecki ali čvrsti, marljivi i ustrajni..Nadam se da nije kraj ove lijepe World Cup sage za našu ekipu.Dok se igra ima i nade a kada si vanjka World Cupa jasno da se možeš nadati jedino hladnom pivu, dobroj poziciji uz TV ekran i lijepom vremenu..