PRESICA U MAKSIMIRU

VIDEO Bjelica ne kalkulira: 'Igramo na pobjedu! Tako protiv Monaka, kao i svaku drugu utakmicu'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
01.10.2024.
u 19:16
"Poraz od Bayerna je probudio inat. Želimo pokazati da je to bila samo loša večer", rekao je Arijan Ademi. Maksimirska momčad nakon pobjede nad Lokomotivom odiše samopouzdanjem, a Monaco stiže već u srijedu
Pogledaj originalni članak

Svaki bod u Ligi prvaka se broji. Svaki bod unosi svježih 700 tisuća eura u blagajnu onoga kluba koji ga ostvari. Pobjeda je dakle, vrijedna 2.1 milijuna eura, a to su za neke naše klubove mjeseci i mjeseci rada... Sve to znaju u Maksimiru u kojem bi samo što prije htjeli isprati gorak okus Europe koji je još uvijek u ustima nakon minhenskih 2:9. S druge strane ove srijede od 21 sat bit će Monaco, trenutno drugoplasirana momčad francuske Ligue 1. Oni su na startu grupne faze, ni manje ni više, dobili Barcelonu na svom stadionu...

Dinamo je od Münchena na ovamo izgubio i u Koprivnici, a nakon kratke etapice Sandra Perkovića na klupu je ponovno instaliran Nenad Bjelica. Na svojoj HNL-premijeri pobijedio je Lokomotivu, a sad će na povratničkom nastupu u Ligi prvaka na Dinamovoj klupi imati vrlo neugodnog suparnika. S nestrpljenjem tako očekujemo vidjeti što će Bjelica reći pred predstavnicima medija u najavi dvoboja Dinama i Monaca. 

"Radujemo se utakmici Lige prvaka i spremi smo. Svi su na raspolaganju osim Stojković i Mmaeea. S Theophileom ćemo još vidjeti. Pobjeda protiv Lokomotive nam je dala samopouzdanja, regenerirali smo se i radujemo se utakmici", rekao je uvodno Nenad Bjelica pa nastavio na pitanja o utakmici. "Svima nam utakmica protiv Lokomotive daje za pravo da se nadamo tri boda. Odigrali smo i energetski dobro. Primijenili smo sve što smo željeli raditi na terenu. Mogu biti zadovoljan i samopouzdanje je naraslo kod trenera i igrača", rekao je o atmosferi u momčadi.

"Morat ćemo biti gusti. Monaco igra 4-2-2-2, uglavnom s dva napadača. Puno napadaju prostor s uskim krilima i visoko dignutim bekovima. Kvalitetna ekipa s brzinom. Spoj mladosti i iskustva. Očekujem od svoje ekipe da daju svoj maksimum. Ako to možemo, onda vjerujem u sve", rekao je Bjelica pa se prisjetio okršaja s Hutterom: "Naš je put iz druge austrijske lige bio vrlo sličan. Nakon Austrije nismo se više susreli. Vrlo je studiozan i jako dobro pripreme utakmicu. Kad imate više talenta i snage u momčadi onda to možete još i bolje. Radujem se njegovim uspjesima. Nije imao lagan put i dokazao se gdje god je bio. Svugdje je radio kvalitetno i to govori sve o njemu."

"Poraz od Bayerna je probudio inat. Želimo pokazati da je to bila samo loša večer", rekao je Arijan Ademi, a Nenad Bjelica je upitan hoće li biti zadovoljan s bodom. "Znate moj odgovor. Uvijek igramo na pobjedu i tako ćemo uvijek igrati", kazao je uz smijeh Bjelica. "Svaka utakmica u Ligi prvaka je posebna. Sada imamo dvije više. Prihvaćamo sustav kakav je i radujemo se svakoj", kazao je trener o novome sustavu natjecanja u Ligi prvaka.

"Poseban je osjećaj (prisjetiti se Atalante) i vjerujem da ova ekipa može ponoviti to", rekao je Ademi, a Bjelica se osvrnuo na istu utakmicu: "Svaka pobjeda u Ligi prvaka je velika i svakoj se radujem. Radujem se onome što dolazi."

VIDEO Za astronomsku cijenu prodaje se Mamićeva majica u kojoj je napravio nešto o čemu se priča i danas

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
NenadNikolicCroatia
20:04 01.10.2024.

Monaco je trenutno drugi na tablici francuskog prvenstva, odmah iza PSG. Dinamo nema što izgubiti protiv tako jakog protivnika.