GUST RASPORED

Večer Lige prvaka donosi sjajne utakmice! Vatreni će igrati s protivnicima Dinama

Premier League - Manchester City v Luton Town
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
01.10.2024.
u 17:03

Sve susrete Lige prvaka prenosit će Arena Sport, a večeras birati možete između čak devet utakmica. Među njima je najjača ona između Arsenala i Paris Saint-Germaina

Liga prvaka nastavlja se utakmicama drugog kola, večeras se igra devet susreta, a iako je na papiru najjači par Arsenal – PSG, hrvatskoj javnosti bit će zanimljiviji susret Slovana i Manchester Cityja.

Naime, u Cityju igraju hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, a Slovan iz Bratislave jedan je od protivnika s kojim će se ove sezone sastati i zagrebački Dinamo.

GALERIJA Osvanule fotografije Joška Gvardiola s kupanja, u prvom planu njegovo mišićavo tijelo

Premier League - Manchester City v Luton Town
1/12

Kada smo kod protivnika modrih, recimo da će Borussia Dortmund igrati protiv Celtica, a Milan ide u goste Bayeru iz Leverkusena. Jedini preostali Dinamov protivnik još je Salzburg, a baš taj klub otvorit će današnju Ligu prvaka susretom s Brestom (18.45 sati).

Od ostalih susreta recimo da igraju Stuttgart i Sparta Prag, Barcelona i Young Boys, Inter s Crvenom zvezdom te PSV i Sporting. Sve susrete Lige prvaka prenosit će Arena Sport.

VIDEO Za astronomsku cijenu prodaje se Mamićeva majica u kojoj je napravio nešto o čemu se priča i danas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije