TRENER MONACA

Protivnik Dinama usred presice na Maksimiru zagrmio: 'Polako, stanite. Neće nam biti lako...'

Zagreb: Konferencija za medije FC Monaco uoči 2. kola UEFA Lige prvaka protiv GNK Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
01.10.2024.
u 17:53

Dinamo je promijenio trenera, koji je donio drugačiji mentalitet. Sutra će biti potpuno drugačija utakmica. Dinamo ima kvalitetnu momčad, Petković je sjajan napadač, Baturina jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa - kazao je Adi Hütter.

Večer prije dvoboja 2. kola Lige prvaka u kojem će se na Maksimiru, ove srijede od 21 sat sastati Dinamo i Monaco najavio je gostujući trener Adi Hütter. Kazao je na startu da se ne treba zavaravati njegova momčad time što je Bayern na startu napravio dar-mar plavima i podcrtao:

- Teško je usporediti ove dvije utakmice, jer je Barcelona vrlo rano dobila crveni karton. Dinamo je promijenio trenera, koji je donio drugačiji mentalitet. Sutra će biti potpuno drugačija utakmica. Dinamo ima kvalitetnu momčad, Petković je sjajan napadač, Baturina jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, Mišić je vrlo važan dio ekipe - rekao je Hütter.

Zna i on, bivši trener Borussije iz Mönchengladbacha i Eintrachta da na Maksimiru neće biti nimalo lako njegovoj momčadi. Njegov Monaco na startu je pobijedio Barcelonu, ali kaže, bit će ovo drugačija utakmica.

Zagreb: Konferencija za medije FC Monaco uoči 2. kola UEFA Lige prvaka protiv GNK Dinamo
1/9

- Polako, stanite! Sutra će se igrati posve drugačije. Dinamo je opasan. Promijenili su trenera, a s njima ovdje nije lako igrati.

Rekao je riječ-dvije i o suparniku na drugoj strani, Nenadu Bjelici protiv kojeg je često puta igrao.

- Slično smo godište, često smo se susretali kao treneri u Austriji. No, sutra će biti posve drugačija utakmice, ovo je Liga prvaka, a ne austrijska liga. Sretan sam što ću ga vidjeti sutra.

Po njegovom mišljenju, najdraži igrač mu je Nikola Jurčević s kojim je igrao u Salzburgu.

- Sjećam se, Jura je bio jedan od mojih najdražih suigrača, vidjeli smo se ovoga ljeta na obilježavanju 30-godišnjice finala Intera i Austrije. Mužek je bio dio naše momčadi, Igrao sam i s Kocijanom, Računicom, volim hrvatske igrače. Otto Barić je bio moj trener - kazao je Hütter.

O sastavu, razumljivo je, nije bilo niti govora.

- U dobroj smo formi, vidjet ćemo s kojim ćemo igračima početi utakmicu. Imamo talentirane i pametne igrače koji brzo uče. Sutra ćemo trebati odigrati fizički dobro, izdržati duele, vjerujem da možemo pobijediti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije