U Šibeniku

Torcida i Funcuti žestoko se mlatili, privedeno 76 navijača

Foto: Screenshot
Torcida i Funcuti žestoko se mlatili, privedeno 76 navijača
25.10.2017.
u 16:22
Prema prvim informacijama, ima ozlijeđenih, a policija je, srećom, brzo stigla i privela neke navijače.
Pogledaj originalni članak

U Šibeniku se danas igra kup utakmica između istoimenog domaćina i Hajduka, a prije tog susreta došlo je do incidenta. Naime, u gradu su se sukobile dvije navijačke skupine - Funcuti i Torcida.

Oko 15:30, dva i pol sata prije utakmice, na Starom pazaru u centru grada došlo je do velike tučnjave, kako javlja Šibenik.IN. Tko je koga prvi napao, još se ne zna. Šibenčani tvrde da su mirno ispijali piće, kad se odjednom stvorilo tridesetak Torcidaša i počelo ih tući.

Prema prvim informacijama, ima ozlijeđenih, a policija je, srećom, brzo stigla i sve smirila.

"Prilikom našeg postupanja, do sada, je u prostorije šibenske policije privedeno ukupno 76 navijača, od kojih 61 navijač navijačke skupine Torcida i 15 navijača navijačke skupine Funcuti, od kojih je jedan ozlijeđen. Sve druge okolnosti se utvrđuju", priopćili su iz policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

SP
sputnik57
17:17 25.10.2017.

Ja sam iz Splita, a ova Torcida je sramota za Split i cilu Hrvatsku. Radi debila normalne familije ne mogu doći na utakmicu, te radi isfrustriranih balavaca koji nemaju šta drugo raditi u životu i misle da će nekim svojim buntom dokazati se u životu i društvu. Nakon 10-15 godina ludovanja, par godina zatvora i kad dobiju svoje familije se tek zapitaju zašto nisu neke stvari radili drugačije da bi im život bio drugačiji. Pa zapitajte se dok vam je vrime... Hajduk i Split su uvik u srcu, ali vi, Torcida udaljavate prave prijatelje i fanove nogometa od stadiona. Sram vas bilo!!!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
17:18 25.10.2017.

Tovari popa Mandurica.

KL
klc74
16:32 25.10.2017.

Magarad lezi ko balega....