VELIKE PONUDE

Hajdukov dragulj tek je krenuo u srednju školu, a već se otimaju za njega, u priču se upleo i Maldini

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
22.12.2022.
u 14:37
Vušković je, zanimljivo, kao stoper u ovoj polusezoni za juniore Hajduka postigao već šest zgoditaka, od čega pet u prvenstvu te jedan u Ligi prvaka
Pogledaj originalni članak

Luka Vušković (15), talentirani branič Hajduka i hrvatskog nogometa, na meti je nekolicine europskih velikana.

Nakon što su talijanski mediji plasirali senzacionalnu informaciju daje francuski prvak PSG ponudio 10 milijuna eura a 15-godišnjeg mladića, na Milan Zoneu, inače vrlo insajderskom izvoru za pratitelje kluba, se pojavila vijest da se još jedan velikan interesira za Vuškovića.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk

Prvi kontakti već su uspostavljeni, direktor Milana Paolo Maldini razgovarao je s Tomislavom Ercegom, bivšim nogometašem Hajduka koji se danas bavi zastupanjem nogometaša.

 

 

Vušković još uvijek nije debitirao u službenom susretu za Hajduk budući da tek u veljači puni 16 godina. ali svojim igrama pokazuje izniman potencijal. U prijateljskom susretu protiv Schalkea u pobjedi (4:3) je zabio pogodak nakon samo četiri minute igre.

Vušković je, zanimljivo, kao stoper u ovoj polusezoni za juniore Hajduka postigao već šest zgoditaka, od čega pet u prvenstvu te jedan u Ligi prvaka.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
Berri
19:35 22.12.2022.

Luka ima 15 godina, ali izgleda kao da ima 19. Ima dobar pregled, odličan dugi pas, ima i prodor, zapravo sve ima, ali je pitanje kako će se snaći u seniorskom nogometu. Lako je igrati s klincima od 15 godina, ali kada te uhvati Bošnjak od 28 godina i ukliže u kost...recimo na Rujevici , e to je već druga priča.

BE
Berri
19:32 22.12.2022.

Luka Vušković nikada neće postići onu cijenu koju zaslužuje! Zašto? Zato jer dolazi iz obitelji u kojoj je brat Mario okrivljen da je uzimao krvni doping (EPO). Naime, potencijalni kupci odmah sumnjaju da i Luka uzima nedopuštena sredstva i cijenu obaraju za 50%. Da ne govorim kako su Mariju Vuškoviću zaplijenili laptop, mobitel i forenzičkom informatikom pohvatali sve kontakte. Unatoč tome, Luka će zaraditi 10 milijuna eura više od mene. I svaki euro koji zaradi, bit će pošteno zarađen jer nitko u Europi neće kupiti dopingiranog mačka u vreći.

Avatar southman
southman
16:14 22.12.2022.

Ništa prije 18. Još bolje 20.