Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UŠĆU CETINE

VIDEO Perišić stigao u svoj Omiš: Moram doći u Hajduk na jednu sezonu, pa da osvojimo titulu i da izgori Dalmacija

Omišani pripremili spektakularan do?ek Vatrenima, Ivanu Periši?u i Anti Rebi?u
Miranda Cikotic/PIXSELL
21.12.2022.
u 16:54

- Prije dva dana smo bili u Zagrebu, jučer u Splitu, ali opet, ovdje sam proveo prvih 14 godina svojeg života i to neću nikad zaboraviti. Tu sam napravio svoje prve korake sa svojim prijateljima iz osnovne škole - rekao je Perišić svojim mještanima u Omišu

Nakon već dva doživljena dočeka, u Zagrebu i u Splitu (fotografija ispod), hrvatski reprezentativac Ivan Perišić konačno je došao i u svoj rodni grad, Omiš.

Tamo je od 16 sati u srijedu dočekan na kultnom stadionu Anđelka Marušića Ferate, koji se nalazi uz ušće rijeke Cetine u Jadransko more. Taj stadion je bio i domaćin one prijateljske utakmice hrvatske reprezentacije i NK Omiša prije tri godine za obljetnicu kluba. 

19.12.2022., Split - Splicani na rivi organizirali svecani docek za Vatrene reprezentativceMarka Livaju, Ivu Grbica, Maria Pasalica, Ivana Perisica, Josipa Juranovica i Nikolu Vlasica. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ovaj doček je bio najmanji od sva tri nizana brončana dočeka koja je imao u posljednja tri dana, ali je priznao da je za njega ipak bio najposebniji.

- Hvala Vam puno, hvala Omiš! Prije dva dana smo bili u Zagrebu, jučer u Splitu, ali opet, ovdje sam proveo prvih 14 godina svojeg života i to neću nikad zaboraviti. Tu sam napravio svoje prve korake sa svojim prijateljima iz osnovne škole. Uvijek mi je drago biti tu i svaki slobodan trenutak dolazim tu u Omiš i u Split da provodim trenutke s obitelji i prijateljima.

Perišić je na dočeku u Splitu obećao da će se tijekom svoje karijere vratiti u Hajduk za kojeg nije upisao ligaški nastup, a to obećanje je ponovio i na dočeku u Omišu.

- Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija - rekao je Perišić, te za kraj podcrtao:

- Hvala Vam još jednom od srca i nastavite navijati za Hrvatsku!

Komentara 20

BU
burza
18:29 21.12.2022.

Stvarno ste vec dosadni sa ti Hajdukom zasto ga toliko forsirate koda je to jedini klub u Hrvatskoj

T2
Tomo_20
18:22 21.12.2022.

Prije ce ti kapa izgorit.:)))

YO
yopi
18:06 21.12.2022.

Prije 5 godina bi bio sretan. Danas tvrdim da ce mu se ogadit klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije