ODUŠEVIO JE SVE

VIDEO Hit objava lansirala Hrvata u orbitu, navijači poludjeli za njim: 'Dajte mu šansu, lik je genijalac'

Foto: Matthew Childs/REUTERS
VIDEO Hit objava lansirala Hrvata u orbitu, navijači poludjeli za njim: 'Dajte mu šansu, lik je genijalac'
18.08.2024.
u 10:22
Dajte mu šansu! Lik je genijalac. Ne damo Jakova! Sad će mu vrijednost porasti, dečko mora igrati - samo su neki od kometara ispod viralne objave
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaš Jakov Medić prije godinu dana svojim je potezom pokazao nogometnoj javnosti djelić onoga što zna izvesti na terenu. Tada je, u svom debitantskom službenom nastupu za veliki Ajax zabio golčinu kakva se rijetko viđa. S obzirom da je po vokaciji stoper, Medićev gol još je više odjeknuo u eteru.

Ajaxova prošla sezona i nije bila najbolja, u njoj su sudjelovali i Borna Sosa i Josip Šutalo, a Medić je zbog loših rezultata i porozne obrane brzo ispao iz trenerovih planova. Medić bi sada nakon godine dana u Amsterdamu, odakle je stigao iz njemačkog St. Paulija mogao ponovno promijeniti klub.

Medić je i dalje više izvan Ajaxova sastava, ali svojim je potezom s treninga opet oduševio sve. Na Instagramu se pojavio njegov novi trenutak magije. Naime, iz samog je kuta, daleko iza gola zabio gol. Navijači Ajaxa zazivaju njegovo uvrštavanje u prvu momčad, neki čak pišu da bi nakon ovoga poteza klub na njemu mogao višestruko profitirati.

- Dajte mu šansu! Lik je genijalac. Ne damo Jakova! Sad će mu vrijednost porasti, dečko mora igrati - samo su neki od kometara ispod viralne objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Medić je prošle sezone nastupio u tek devet utakmica za Ajax, a ove je sezone svih pet dosad odigranih utakmica odgledao s klupe za pričuve. Iako ima ugovor sve do 2028. godine, najvjerojatnije je da će otići već do kraja ovoljetnog prijelaznog roka, a kao najizglednija opcija za nastavak karijere spominje se njemački Bochum.

Rođeni je Zagrepčanin koji je nekoć nastupao za Hrvatski dragovoljac, Zagreb, Istru, Lučko i Vinogradar, a onda je 2018. godine otišao u njemački Nurnberg, a prije St. Paulija i Ajaxa igrao je i za Wehen iz Wiesbadena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Marsi
20:04 19.08.2024.

Sve sami dragulji a repka nam tone...