SPEKTAKULARNA KOLEKCIJA

VIDEO Ovo su najgori promašaji u modernom nogometu! Među njima je bivši dinamovac

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Europska liga, 4. kolo, Dinamo - Ajax
Foto: Jurica Galoic/24sata
Zagreb: 1. HNL, 12. kolo, Dinamo Zagreb - Cibalia Vinkovci
Foto: Marko Prpic/Vecernji list
Zagreb: 1. HNL, 8. kolo, NK Dinamo - NK Rijeka
23.08.2024.
u 15:01
Zanimljivo je istaknuti bivšeg igrača Dinama, Rijeke i Lokomotive Iliju Sivonjića, čiji je promašaj na susretu kluba iz Maksimira i Cibalije definitivno nesvakidašnji
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatni potezi nogometaša već godinama izazivaju divljenje brojnih obožavatelja tog sporta. Gotovo svaki navijači ima niz najdražih mu nogometaša čije poteze pamti još od malih nogu, a pojedina lica obilježila su generacije. Društvene mreže su gotovo od svojih početaka služile kao platforma na kojoj su se dijelile snimke najboljih trenutaka, a nakon dva desetljeća pretvorile su se u pravu arhivu koja bilježi povijest nogometa.

Međutim, ono što je mnogima još draže od najboljih pogodaka, nerijetko su najgori promašaji. Koliko god bili vješti, posvetili čitave dane pa i desetljeća treninzima u jednoj vještini, u žaru borbe nerijetko se dogode promašaji kakve navijači do tada nisu mogli zamisliti. Donosimo vam upravo takvu povijesnu arhivu. Onu najgorih promašaja u modernom nogometu.

Izradio ju je jedan od brojnih korisnika X-a (bivši Twitter) posvećen objavljivanju sadržaja o nogometu. Na listi se pojavljuju snimke velikih imena poput Lionela Messija, Edina Džeke, Kolo Muanija, Fernanda Torresa, Cristiana Ronalda i Erlinga Haalanda te mnogih drugih. Zanimljivo je istaknuti bivšeg igrača Dinama, Rijeke i Lokomotive Iliju Sivonjića, čiji je promašaj na susretu kluba iz Maksimira i Cibalije definitivno nesvakidašnji.

Jedan od ovakvih promašaja imali smo prilike vidjeti i jučer u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. kada je u utakmici Chelseaja i Servettea gotovo stopostotnu šansu promašio Marc Guiu (18). Ostao je sam pred golom, a zatim pucao ravno u ruke golmanu koji ga praktički nije imao nikakvu šansu sustići. Navijači su tražili odlazak mladog nogometaša, no arhiva promašaja velikih imena samo pokazuje kako ne treba suviše brzo skakati na zaključke.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Purger_1993
Purger_1993
15:06 23.08.2024.

Sivonjić nije promašija, on je OBRANIJA siguran gol, lopta je išla u mrežu a on ju je skinija s crte i spričija gol svoje momčadi..