PONOVO DO VRHA

Halilović ustao iz pepela! Bio je gotovo zaboravljen, a sada je na meti najjačih u Europi

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
23.08.2024.
u 11:11

"Talentirano krilo moglo bi imati sezonu koja će ponovo istaknuti njegovo ime. Ne bude li ozljeda, ona bi mogla biti i jedna od najboljih u njegovoj karijeri", piše španjolski As. Halilović je spominjao kako bi volio novo igrati u La Ligi, ako ovako nastavi moglo bi biti u redovima najvećih lica španjolskih travnjaka

Hrvatski nogometaš Alen Halilović je sjajnim početkom sezone u nizozemskom nogometnom prvenstvu privukao pažnju brojnih europskih medija. To je slučaj i sa Španjolcima koji ga se sjećaju kao velikog talenta Barcelone, a zatim igrača više tamošnjih klubova. U prvom je kolu nizozemskog prvenstva zabio protiv Go Ahead Eaglesa. U drugom je pak upisao još jedan gol, ovoga puta protiv Almere City.

Uz igru kakvu pokazuje Halilović, trener Fortune Sittard Danny Buijs priznao je da nije siguran hoće li ga moći zadržati. Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano je također prognozirao da Halilovića treba držati na oku do kraja ovoljetnog prijelaznog roka. As se raspisao o njemu uz tvrdnju da u ovakvom početku sezone nema ničeg slučajnog. "Bljeskove neosporive kvalitete pokazivao je prošle sezone", pišu Španjolci pa se prisjećaju njegovog neslavnog angažmana u Barceloni.

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!
Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens
1/116

Vrlo je neugodan bio put koji je morao proći nakon prelaska iz Dinama u Barcelonu. Premda je bio među najvećim mladim nadama, momčad Barce bila je prepuna zvijezda među kojima se igrač u stasanju teško mogao izboriti. Zatim su uslijedile brojne posudbe nakon kojih je ugovor s Barcelonom raskinut.  "Od tog trenutka karijera mu je ubrzano krenula nizbrdo: ozljede, slaba igra, stalne promjene kluba", piše As.

"Nakon dugo vremena pronašao je stabilnost, bez ozljeda je i u klubu koji mu vjeruje. Osjeća se kao jedan od vođa momčadi i to pokazuje na terenu. Talentirano krilo moglo bi imati sezonu koja će ponovo istaknuti njegovo ime. Ne bude li ozljeda, ona bi mogla biti i jedna od najboljih u njegovoj karijeri. Započeo ju je na najbolji mogući način", zaključuju Španjolci.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije