MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO Pogledajte golčinu s kojom je Dinamo potvrdio prolazak u Ligu prvaka

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
VIDEO Pogledajte golčinu s kojom je Dinamo potvrdio prolazak u Ligu prvaka
28.08.2024.
u 20:15
Nakon dobrog napada Dinama vatreni je dobio loptu na rubu kaznenog prostora, klasičnim biciklom prevario čuvara i onda slabijom lijevom nogom neobranjivo pogodio za vodstvo.
Pogledaj originalni članak

Dinamo u ovim trenucima gostuje u Azerbajdžanu kod Qarabaga u uzvratu play-offa Lige prvaka. Hrvatski prvak je u prvom susretu na Maksimiru slavio 3:0, a ako obrani veliku prednost, ući će u grupnu fazu elitnog klupskog natjecanja. 

Marko Pjaca se u 32. minuti pobrinuo da Dinamo rano potvrdi prolazak u Ligu prvaka. Nakon dobrog napada Dinama vatreni je dobio loptu na rubu kaznenog prostora, klasičnim biciklom prevario čuvara i onda slabijom lijevom nogom neobranjivo pogodio za vodstvo. Pogodak možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

U 53. minuti dogodila se brza kontra Dinama, Baturina je dodao za Sučića, koji je ušao u šesnaesterac i snažno pucao. Kochalski je obranio, ali je na loptu natrčao Silva i postigao autogol za 0:2 vodstvo Dinama, što je ukupnih 0:5, što bi trebalo biti dovoljno za konačnu pobjedu našeg predstavnika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Stradun
Stradun
20:23 28.08.2024.

Pjaca je dobar. Gleda li ovo Izbornik?

MI
Micimali
20:48 28.08.2024.

Izbornik čeka Perišića

Avatar CUBE
CUBE
21:53 28.08.2024.

Velika radost na licima dinamovih i svih hrvatskih navijača, no ono najvećeg "Prave Hrvatine" nije izdržalo.Rasdost prolaska u ligu prvaka bila je kobna za ovog isinskog znalca nogomente vještine. Pamtit će mo ga po velikom navijaču i ljubiteljuz svega hrvatskog. Laka mu hrvatska zemlja koju je toliko volio. Zbogom EU Hanes. Vidimo se na nekom ljepšem mjestu. Dženaza odmah poslije pogreba na gradskom groblju Maribor.