LOŠ POČETAK

VIDEO Pogledajte kako je Albanija odmah na početku utakmice šokirala Hrvatsku

Foto: Luka stanzl/PIXSELL
VIDEO Pogledajte kako je Albanija odmah na početku utakmice šokirala Hrvatsku
19.06.2024.
u 15:22
Vatreni nisu dobro započeli susret u Hamburgu jer ih je Albanija šokirala u 11. minuti.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u ovim trenucima igra utakmicu drugog kola po skupinama na europskom prvenstvu u Njemačkoj. Vatreni nisu dobro započeli susret u Hamburgu jer ih je Albanija šokirala u 11. minuti.  

VEZANI ČLANCI:

Nakon početne dominacije na terenu, Albanci su odigrali odličnu akciju, uslijedio je ubačaj Asanija s desne strane, gdje je nečuvani Laci lako zabija glavom pored nemoćnog Livakovića

Video možete pogledati OVDJE

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

CR
crocro
15:48 19.06.2024.

Albanija se pokazala kao Španjolska br. 2. Naši nemaju ideju, nemaju odgovor na igru Albanaca, jalovi su, albanci im oduzimaju lopte iz nogu kada požele. Bojim se da je za našu reprezentaciju prošlo 7 debelih godina i bojim se da ne dođe 7 gladnih godina. Ako ne pobjedimo Albaniju, dogoditi će se velika rekonstrukcija reprezentacije. Naš trener koji je skroman i ponizan, pažljiv i darežljiv, vjerojatno će ranije podnijeti ostavku a onaj tko će ga naslijediti morati će otpisati sve iznad 32-33 godine starosti a to znači potpuno pomlađivanje reprezentacije i nakon "resetiranja", krenuti ispočetka. Ova priča morati će se zaboraviti. I sve to naravno ako ne pobjedimo Albaniju.

Avatar marsijaneri
marsijaneri
15:59 19.06.2024.

Ovo je bilo naj, naj, naj loüije poluvrijeme od OTto Barić! Da igraju ovo to im sigurno nije rekao Zlatko Dalić. Blokade u glavam igrača. Nisu oni preko noći zaboravili igrati nogomet. Gledam govor jezika naših igrača. Zastrašujuće. Stvarno zastrašujuće. Ovoliko krivih dodavanja, ovako loše kretanje bez lopte.Obrana bezglava i uvijek na krivom mjestu. Albanci u obrani ne trebaju ništa drugo nego čekati na našu pogrešku. To je to, nadam se da je to bilo to. Drugo poluvrijeme.....nadam se.

PO
Poganec
16:02 19.06.2024.

Umam utisak toliko nahvaljeni a dosada jedna velika nula, Nemoze se zivjeti od samohvale to je nas veliki problem u cijelom drustvu.Mozda mozda ce biei bolje