OPTA ANALYST

Superračunalo prognoziralo ključne utakmice Hrvatske. Evo što kaže nakon 10 tisuća kombinacija

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Marko Lukunic/PIXSELL
19.06.2024.
u 14:17

Optino superračunalo odvrtjelo je 10 tisuća simulacija prije dvoboja kako bi u postocima procijenilo kolike su šanse Hrvatske i Albanije u današnjem ogledu.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati u Hamburgu igra možda i ključni dvoboj na europskom prvenstvu u Njemačkoj. Vatreni moraju dobiti Albaniju kako bi zadržali realne šanse za prolazak u osminu finala Eura, a prema svim kladionicama, veliki su favoriti.

GALERIJA Pogledajte dolazak vatrenih u hotel 

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/25

Optino superračunalo odvrtjelo je 10 tisuća simulacija prije dvoboja kako bi u postocima procijenilo kolike su šanse Hrvatske i Albanije u današnjem ogledu. Ako je vjerovati prognozi, šanse Hrvatske za pobjedu zaista su velike. Procjena Optina superračunala jest da Hrvatska ima 62.9 posto šansi za pobjedu, a Albanija tek 15.7 posto. Šansa da će utakmica završiti bez pobjednika iznosi 21.3 posto.

VEZANI ČLANCI:

Ovo su najvjerojatniji ishodi prema prognozi superračunala:

Pobjeda Hrvatske – 62.9 posto
Pobjeda Albanije – 15.7 posto
Remi – 21.3 posto

Komentara 1

Avatar Kastelan
Kastelan
15:45 19.06.2024.

62,9% za nas!!!!!!!! Izgleda da je moć informatike pa tako i superračunala precjenjena, jer je očito da je obratno (pobjeda nas ili Albanaca) i da će najprije biti u skladu sa onom; Što ću kući tako raaano, tko me čeka taaaaaamoo,,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije