PODRŠKA VATRENIMA

VIDEO Zgodna Magdalena zablistat će i danas, najavila iznenađenje: 'Sigurna sam u pobjedu!'

Foto: Tomislav Dasović
Foto: Tomislav Dasović
19.06.2024.
u 11:06
– Outfit za Leipzig već je spreman, nadam se da će vam se svidjeti. Danas sam u plavom, u Leipzigu ću opet biti u crvenom. U Berlinu sam bila zečica, meni je bilo super – rekla nam je Magdalena Keškić
Pogledaj originalni članak

Jedna od najzgodnijih, ako ne i najzgodnija hrvatska navijačica Magdalena Keškić iz Mannheima bit će među hrvatskim navijačima u Hamburgu na utakmici protiv Albanije koja se igra danas od 15 sati. Zgodna Magdalena pozornost medija privukla je još na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a i danas je prognozirala rasplet utakmice.

– Atmosfera u Berlinu bila je stvarno savršena. Nakon dvije godine, koliko sam svaki dan čekala sve ovo, stvarno je bilo prekrasno. Naravno da sam bila malo razočarana rezultatom, ali ja sam sigurna da ćemo obje utakmice pobijediti do kraja skupine.

VIDEO: Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Rekla je i što joj je bilo najljepše na prvoj utakmici u Berlinu.

– Najljepše mi se bilo slikati se s navijačima, s obitelji, feštali smo... Imamo još dvije utakmice, samo pozitivno.

Foto: Tomislav Dasović

Na Instagramu ima već više od 350 tisuća pratitelja. Kaže da je odjeću za današnju, ali i za onu sljedeću utakmicu u ponedjeljak protiv Italije sama skrojila.

– Ovo sam sama skrojila. Bila sam u školi za nadarenu djecu, tamo sam naučila šivati. Outfit za Leipzig isto je već spreman, nadam se da će vam se svidjeti. Danas sam u plavom, u Leipzigu ću opet biti u crvenom. U Berlinu sam bila zečica, meni je bilo super. Mislim da ovaj put imamo sigurnu pobjedu. Bit će 2:0 ili 3:0, bit će to super. Idemo do kraja, do pobjede! Ja ću biti do kraja na svim utakmicama, karte sam nabavila još prošle godine... – rekla je Magdalena za Večernji list.

SUĐENJE ZA UBOJSTVO MIHAELE BERAK

Bivši policajac nakon ubojstva rekao je nadređenom: 'Joj, šefe, skroz glupa situacija, cura je dirala moj pištolj...'

Saslušana su u četvrtak prva četiri svjedoka, a među njima i Mihaelina najbolja prijateljica koja je znala da je Mihaela te večeri u Smažilovu stanu. Posljednju poruku od Mihaele primila je svega deset minuta prije njezine smrti. Nastavila joj je pisati, a poslije ju je i zvala, no odgovora nije bilo... Njezin je iskaz važan i zbog poruka koje joj je Mihaela slala, a gdje se žali na Smažilovu posesivnost.

65 GODINA VEČERNJEG LISTA

VIDEO 'Obadva, oba su pala!' Junak pobjedničkog usklika koji je obišao zemlju preživio je rat, a onda tragično poginuo

Večernji list ove godine slavi svoj 65 rođendan. U šest i pol desetljeća naši su novinari ispisali oko milijun stranica, objavili smo oko 25.000 različitih izdanja. Iz naše bogate arhive, donosimo serijal priča o lokalnim herojima, ljudima koji su spasili nečiji život, o znanstvenici koji su pomaknuli granice, o pobjednicima koji su nemoguće učinili mogućim. Neke ljude koji su svojim humanim djelima stvorili te priče, uspjeli smo pronaći i par desetljeća kasnije, pa su priče o njima dobile i nastavak, no nekima od heroja s naših naslovnica, nismo uspjeli ući u trag. Možda su neki od njih baš vaši rođaci, susjedi prijatelji ili poznanici - ako ih čitajući ove životne priče prepoznate, budite naš 'joker zovi' i pišite nam na mail dojavi@vecernji.net, jer to su ljudi koji zaslužuju bar još koji napisani redak, uz jedno veliko – hvala.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

RA
Racionalno
11:50 19.06.2024.

pa ako vec sponzorirate te starlete ,pa dajte nešto s prirodnim sisama ,večini muškaraca nije lijepo vidjeti umjetne sise na ženi.

JO
jotomaja
11:46 19.06.2024.

Fuj, fuj, fuj!!!

Avatar Retro
Retro
11:16 19.06.2024.

Žene i plastika. Ne znam zašto misle da je to "ulaganje" u sebe.