TRANSFER NA POMOLU?

Vratara 'vatrenih' želi španjolski prvoligaš, poznata i cifra koju su spremni ponuditi

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Vratara 'vatrenih' želi španjolski prvoligaš, poznata i cifra koju su spremni ponuditi
03.08.2022.
u 20:04
Getafe bi za Ivušića, tvrdi Marca, htio izdvojiti tri milijuna eura, a to je cifra koja ne bi trebala predstavljati problem za španjolskog prvoligaša, barem tako piše u spomenutom glasilu
Pogledaj originalni članak

Španjolski nogometni prvoligaš Getafe iznimno je zainteresiran za dovođenje Ivice Ivušića, hrvatskog reprezentativnog vratara koji je član NK Osijeka, izvještava španjolska Marca.

Getafe je nedavno ostao bez čuvara mreže Rubéna Yáñeza koji je prešao u Malagu. Ostali su na dva vratara Davidu Soriji i Diegu Condeu i potrebna im je još jedan alternativa. Prvi izbor kluba bio je 24-godišnji Alvaro Fernandez iz Huesce, no sada je Marca navela i ime hrvatskog golmana.

Getafe bi za Ivušića, tvrdi Marca, htio izdvojiti tri milijuna eura, a to je cifra koja ne bi trebala predstavljati problem za španjolskog prvoligaša, barem tako piše u spomenutom glasilu.

Španjolska La Liga počinje 12. kolovoza, a Getafe svoju prvu utakmicu igra tjedan dana kasnije protiv Atletico Madrida.

OSIJEK PROTIV BJELICE

Ako je situacija toliko neizdrživa, zašto se ugovor ne raskine sporazumno?

U ovom trenutku Bjelica nije u dobrim odnosima ni sa svojom upravom, ni s igračima, ni s navijačima, za što imamo vrlo dobre dokaze u njegovim izjavama te u priopćenju Kohorte. Stoga, ako je situacija u Osijeku postala neizdrživa (a jest), zašto Bjelica i NK Osijek ne mogu postići dogovor o sporazumnom raskidu ugovora koji ne bi koštao ni jedne ni druge i zašto se o tome uopće ne razgovara?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
prajdali100
21:49 03.08.2022.

Bolji je od Livakovića za klasu !

DU
Deleted user
20:49 03.08.2022.

Ivušić je odličan vratar. Vrijedi i više od ponuđenog.