Nove prilike

Za Oršića su vrata Maksimira zatvorena? Mogao bi otići Nenadu Bjelici

Foto: Dylan Martinez/REUTERS
Premier League - Southampton v Aston Villa
Foto: Paul Childs/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Dinamo uvjerljivo pobijedio Rudeš 3:0 u 10. kolu HNL-a
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Dinamo je čak s 4:0 pobijedio Atalantu u prvom kolu Lige prvaka
27.06.2023.
u 09:13
U Englesku je došao prije pola godine za oko šest milijuna eura. Sada ga žele prodati za četiri. Plavi su ga željeli dovesti na posudbu, no engleski klub za to nije zainteresiran. Prema turskim medijima, mogao bi igrati bitnu ulogu u podizanju Trabzonspora u organizaciji svog bivšeg trenera Nenada Bjelice
Pogledaj originalni članak

S obzirom na to da je Southampton ispao iz prve engleske lige, igrači će odlaziti iz kluba. Među njima je i Mislav Oršić koji na engleskim travnjacima ionako nije našao svoje mjesto pod suncem. Postojale su i ideje da bi se mogao vratiti u Dinamo, no čini se da do toga neće doći jer bi 30-godišnjak hrvatskom prvaku mogao biti preskup.

U Englesku je došao prije pola godine za oko šest milijuna eura. Sada ga žele prodati za četiri. Plavi su ga željeli dovesti na posudbu, no engleski klub za to nije zainteresiran. Kako vjerojatno nemaju interesa plaćati veće odštete za igrače koji neće moći za nekoliko godina biti prodani za veći iznos, čini se da će Dinamova vrata Oršiću biti zatvorena.

VEZANI ČLANCI:

Stoga je moguće da će se Oršić pridružiti Nenadu Bjelici u Trabzonsporu. Prema pisanju turskih medija, klub je spreman Southamptonu isplatiti traženu cijenu, a Bjelica priželjkuje dolazak hrvatskog igrača. Upravo je on prije pet godina doveo Oršića u Dinamo, a čini se da bi se takva suradnja mogla i nastaviti.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ZO
zoranos
10:02 27.06.2023.

Dragi BBB, da li pratite situaciju sa Dinamom trenutno? Da li znate da Dinamo nije uspio kupiti nikoga osim Francuza iz druge lige koji je sretan kao malo dijete jer je ovo njemu jackpot (protiv Dugog sela Biščan je komentirao kako je forsirao neka dodavanja koja mu ne ide - DUGOG SELA). Dinamo nije uspio dovesti nikoga iz Rijeke (iako je Rijeci poklonio talentiranog igrača), nisu uspjeli dovesti napadača iz Istre, ne mogu dovestni nikoga iz Lokomotive ... Ali su uspjeli vratiti Emrelija iz Turske gdje je čovjek dao 2 gola u 12 utakmica za klub koji je na razini Slaven Belupa.Dinamo ne može prodati niti Livakovića koji je među Top 5 golmana na svijetu! Onda BBB dal je Dario Šimić spasitelj Dinama, a Mamić rušitelj?!?!? Isto tako Gvardiol odlazi u City i Dinamo "niti orao niti kopao" dobija preko 10-15 milijuna eura, ali svejedno nema novaca za igrače Rijeke, Istre, Maribora ili Lokomotive. Koji je službeni stav BBB nakon ovoga što sam sada nabrojao o trenutnoj upravi Dinama???

SS
Silver surfer
10:19 27.06.2023.

dinamova kadrovska križaljka je katastrofa, kvalitetne igrače tipa tolić, janković itd. poklanjaju za sitniš, čak i protivnicima u ligi, a onda će ih kupovati nazad za godinu dana za 5x veći iznos. gledamo kako se hajduk pojačava i to nisu samo kupovine reda radi, nego iskusni igrači, dok kod dinama od pojačanja nema niti "P" (osim ako se pojačanjem ne smatra igrač iz franc.2.lige??), a dinamo kao cilja LP??? dinamo će nažalost opet biti kanta za napucavanje i poništiti sav ugled koji je mukotrpno stvarao zadnjih godina

KO
korektor
10:27 27.06.2023.

šimić kao da se ne snalazi u svemu ovome...dinamo MORA dovesti kvalitetnog lijevog beka i napadača-špicu i to ako ostane kadar kakav je sada! zamislite da iz dinama odu šutalo, petković, ivanušec i livaković, što je vrlo izgledno da će otići bar 2-3, možda i sva 4! na što će ličiti ekipa dinama bez pojačanja koja će biti barem približno na razini tih igrača?!? a sjetimo se da dinamo duže vrijeme ne igra bajno i da mu trebaju pojačanja, čak i da nitko ne ode!