Dobra prilika?

Harry Kane mogao bi oživjeti svoju karijeru? Real je odustao, no stiže mu druga dobra ponuda

Premier League - Leeds United v Tottenham Hotspur
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
27.06.2023.
u 08:55

U Londonu igra već gotovo 19 godina, no mogao bi otići na kontinent. Tottenham Harryja Kanea ne želi prodati za manje od 100 milijuna eura, no obzirom da mu iduće godine istječe ugovor, vjerojatno je da će pokušati uzeti i manje dobre ponude, umjesto da ostanu bez ičega.

Real je u potrazi za novim napadačem od kada je Karim Benzema otišao u Saudijsku Arabiju. Jedna od opcija je Kylian Mbappe, druga je bio Harry Kane. Obzirom na sukob vlasnika PSG-a i francuskog napadača oko produljenja ugovora, čini se da je madridski klub sve svoje snage usmjerio u dovođenje mlađeg igrača, a Englez je ispao iz njihovih planova.

Prema pisanju Britanaca, važan je segment u odustajanju i visok iznos odštete koju Tottenham traži za napadača. Naime, nemaju ga namjere pustiti za manje od 100 milijuna eura

GALERIJA Navijači dočekali vatrene u zagrebačkoj zračnoj luci

Premier League - Leeds United v Tottenham Hotspur
1/7

Kaneov ugovor s Tottenhamom vrijedi do kraja iduće sezone, a londonski klub riskira da njihova zvijezda ode bez odštete. Tu bi mogao uskočiti njemački prvak Bayern, no vjerojatno neće za 29-godišnjaka ponuditi 100 milijuna, već iznos bliži 70 ili 80 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Kane je cijeli život proveo u Tottenhamu. Stigao je kad mu je bilo 11 godina, još davne 2004. Do sada je u klupskom dresu odigrao 435 utakmica, zabio 280 puta i asistirao u 64 pogodaka. Došao je do finala lige prvaka prije četiri godine. Podsjetimo, Tottenham bi mogao napustiti i Ivan Perišić, kojem je prema navodima turskih medija, ponudu uputio Fenerbahče.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije