Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri derbija

Prvih šest kola HNL-a nema na HTV-u: Objasnili što stoji iza toga

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
26.06.2023.
u 16:00

Prva ti kola iduće sezone HNL-a donose mnogima najuzbudljivije utakmice hrvatskog nogometa, a posebno će zainteresirani biti navijači Hajduka. Naime, "Bijeli" će redom igrati protiv Dinama, Rijeke i Osijeka

Prve velike utakmice na hrvatskim travnjacima počinju Superkupom 15. srpnja kada će snage odmjeriti Dinamo i Hajduk. Nepunih tjedan dana poslije toga počinje i nova sezona Hrvatske nogometne lige, a odmah u prvom kolu stiže ponovni ogled "Plavih" i "Bijelih". 

Uzbuđenje neće popustiti niti nakon toga obzirom da Hajduk u iduća dva kola čekaju Rijeka pa Osijek. Uz to, početak sezone obilježit će i otvorenje Pampasa, najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, kao i prve europske utakmice hrvatskih klubova.

VEZANI ČLANCI:

U svemu tome ističe se i činjenica da tih utakmica neće biti na HTV-u. Štoviše, HTV neće prenositi niti jednu utakmicu HNL-a u prvih šest kola. Isti slučaj bio je i prošle godine.

"Praćenje HNL-a ostaje na prošlogodišnjoj razini i načinu, jer je tako definirano u ugovoru kojega HRT ima s HT-om, koji je nositelj prava na prijenose utakmica SuperSport HNL-a", javili su s Hrvatske televizije.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije