dijeta

Angela Merkel odrekla se mesa i vina i izgubila 10 kg

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Angela Merkel odrekla se mesa i vina i izgubila 10 kg
07.05.2014.
u 15:47
Kancelarka izgleda svježije i sportski – komentirali su u američkim medijima
Pogledaj originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel smršavjela je deset kilograma i dobila komplimente za svog posjeta SAD-u prošlog tjedna.

– Kancelarka izgleda svježije i sportski – komentirali su u američkim medijima. Kancelarka se, otkriva njemački Bild, odrekla teških jela od mesa i sira poput Mettbrötchena, kruščića od začinjenog sirovog mesa, a odrekla se i vina. Umjesto toga na jelovniku su joj voće i povrće, a obroci su manji. Početkom godine Merkel se ozlijedila na skijanju, a kad se oporavila, počela je dijetu pa su joj i u Bijeloj kući servirali voćne salate.

Nedavno su se njemački mediji bavili i posljedicama koje je velika moć ostavila na njezinu licu od početka mandata, sad je više bora, vidljiv je umor, no možda bi bora bilo i bez moći...

>> 'Dobri su nagovještaji da će kancelarka Merkel doći u Hrvatsku'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar -zztop-
-zztop-
16:18 07.05.2014.

pa koliko je to ona jela i pila ?

SO
Soljženicin
18:15 07.05.2014.

Anđo pošalji malo na brdoviti Balkan, mi ovdje gladujemo i žedni smo ko pustinjski potoci. Ako mogu birati, Anđo, dopada mi se crni rizling. Danke Deutschland, viele danke.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:53 07.05.2014.

kaže se da meso stvara meso..Anđa sada napokon može zakopčati jaknu bez rizika da joj pukne dugme