MINISTAR OBRANE

Banožić: 'Vlada dobro funkcionira, u kontaktu smo s premijerom'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Ministar obrane Mario Banožić odgovorio na optužbe predsjednika Milanovića
Foto: MORH/J.Kopi
Mario Banožić
01.12.2020.
u 14:19
Na upit zna li se kako se Plenković zarazio Banožić je rekao kako on to ne zna, ali i da se premijer vjerojatno zarazio preko supruge koja je prije njega bila pozitiva na virus COVID-19.
Pogledaj originalni članak

Govoreći o radu Vlade u trenutku kada je premijer Andrej Plenković zaražen koronavirusom, ministar obrane u Vladi RH Mario Banožić kazao je danas kako su i on i ostali ministri s predsjednikom Vlade u kontaktu online ili putem poruka i poziva.

Dodao je kako je zdravstveno stanje Plenkovića jako dobro te da će on „iznijeti i te probleme kao i ostale što je riješio“. Na upit postoji li i neki drugi plan vođenja Vlade, ako bi došlo do takve potrebe, Banožić je rekao je za takvim što nema potrebe i da unatoč svemu Vlada dobro komunicira i funkcionira.

Na upit zna li se kako se Plenković zarazio Banožić je rekao kako on to ne zna, ali i da se premijer vjerojatno zarazio preko supruge koja je prije njega bila pozitiva na virus COVID-19.   

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
15:48 01.12.2020.

to je to...prosjecan svirac roga hvali dirigenta orekstra.....tipicno ....u nas...