'Gdje je naš tata?'

Odmor iz snova na Krku pretvorio se u noćnu moru za obitelj iz Beča. Već godinu dana ne znaju gdje je Roland

Roland Pölzl-Huemer
nestali
20.09.2024.
u 19:48

Roland Pölzl-Huemer, star 62 godine, nestao je 19. lipnja tijekom odmora na Krku. Iako su povremeno stizale dojave o 62-godišnjaku, svi su se tragovi do sada pokazali bezuspješnima

Odmor iz snova na hrvatskom otoku Krku pretvorio se u noćnu moru za jednu obitelj iz Beča. Odmah nakon dolaska 19. lipnja 2023. Roland Pölzl-Huemer (62) nestao je bez traga iz turističkog naselja. "Bio je sam samo kratko vrijeme", ispričali su članovi obitelji.

Njegova supruga, kći i sin danima i noćima pretraživali su otok zajedno sa spasilačkim timovima, ali Bečaninu, koji pati od demencije, i dalje nema ni traga ni glasa. Obitelj je gotovo cijeli otok prelijepila plakatima za potragu. Iako su povremeno stizale dojave o 62-godišnjaku, svi su se tragovi do sada pokazali bezuspješnima.

Misteriozni slučaj već 15 mjeseci brine obitelj i istražitelje. Organizirane su brojne potrage, a obitelj ne odustaje od pokušaja da pronađe voljenog oca. Međutim, do danas nema nikakvih znakova da je Ronald uopće živ. Kći i sin nestalog govorili su u srijedu, 18. rujna, u emisiji "Fahndung Österreich" na Servus TV-u u 20:15, gdje su podijeliti svoje strahove i nade. "Gdje je naš tata?" pitaju se već više od godinu dana.

Jednako je moguće da je dementni Bečanin doživio nesreću ili da je našao utočište kod nekoga. Savezni kriminalistički ured također traži nestalog. Prema izvještaju lista "Kleine Zeitung", obitelj Pölzl-Huemer bila je nedavno na Krku na godišnjicu njegova nestanka. Kroz emisiju "Fahndung Österreich" nadaju se dobiti nove tragove, piše austrijski Heute.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Dvorac jednog od najopasnijih Hrvata propada, ali uskoro bi uništeno zdanje moglo dobiti novi sjaj

Roland Pölzl-Huemer
1/32

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije