ZIMSKE BRIGE

Bosanske vozače snijeg tri dana zadržao u Slatini

Foto: D.Santosi/Halopix/Pixsell
zima vt
Foto: D.Santosi/Halopix/Pixsell
zima
Foto: D.Santosi/Halopix/Pixsell
zima
05.02.2012.
u 15:17
Građani svoje aktivnosti prilagodili novonastalim uvjetima, pa su izbjegnute teže nesreće na prometnicama
Pogledaj originalni članak

Virovitica – Zbog snježnih problema državne ceste D2, D5 i D34 kroz Slavoniju bile su gotovo tri dana zatvorene za teretni promet, pa je tridesetak kamiona iz raznih dijelova zemlje i inozemstva ostalo 'zarobljeno' na parkiralištima u Virovitici i Slatini.

Temperatura zraka s jučerašnjih  minus 15 stupnjeva pala je danas na 5 stupnjeva ispod ništice, pa su vozači danas, nakon što su prometnice još bolje očišćene od snježnih nanosa, nastavili put prema svojim odredištima. Među vozačima na jednom slatinskom parkiralištu zatekli smo i tri vozača iz Orašja koji su poslije podne krenuli kamionima prema Bosni i Hercegovini.

Unatoč nesvakidašnjim zimskim uvjetima na prometnicama u Virovitičko-podravskoj županiji u protekla tri dana nije bilo težih prometnih nesreća. To samo potvrđuje da su građani poslušali savjete nadležnih službi te da su svoje svakodnevne životne aktivnosti prilagodili novonastalim zimskim uvjetima.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
Stjef
15:43 05.02.2012.

Temperatura je PALA sa -15 na -5? Je li uopće moguće biti neobrazovaniji od ovog?