Pijana braća

Branio majku od napada brata pa mu u kući pronašli arsenal oružja

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Branio majku od napada brata pa mu u kući pronašli arsenal oružja
31.05.2011.
u 12:10
Miro R. je proglašen krivim zbog nasilja u obitelji. Dobio je uvjetnu kaznu, 60 dana zatvora s rokom kušnje od šest mjeseci, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane približavanja majci i bratu
Pogledaj originalni članak

Omiška policija kazneno je prijavila Mladena R. (42) iz Dubrave u omiškoj općini zbog nedozvoljenog držanja oružja. Pretragom njegove kuće pronašli su automatsku pušku s više od 100 komada streljiva, pištolj sa streljivom i lovačku pušku.

Pretraga je obavljena u ponedjeljak po nalogu prekršajnog suca kojem je Mladen sa 51-godišnjim bratom Mirom R. priveden zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Naime, u nedjelju prijepodne, u obiteljskoj kući Miro je verbalno napao njihovu majku, a Mladen ju je branio. Potom su se vrijeđali i jedan drugome prijetili. Bili su mrtvi pijani. U 11.30 sati imali su 2,7 promila alkohola u krvi.

Divlja braća su uhićena i privedena na Prekršajni sud. Miro je proglašen krivim zbog nasilja u obitelji. Dobio je uvjetnu kaznu, 60 dana zatvora s rokom kušnje od šest mjeseci, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane približavanja majci i bratu. Mladen R. je oslobođen krivnje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FL
florida
16:50 07.07.2011.

Ima jedna poslovica:Kad starac pogrijesi,kaze se da je sisao s pameti,a kad mladi pogrijesi ,kaze se da jos nije dosao pameti.Ovi ocigledno ne mogu da se brane s time jer(pamet) je nikad nisu ni imali.