GO HDZ Rijeka

Burić i Mance bit će suspendirani sa svih stranačkih funkcija

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
hdz
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
hdz
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
hdz
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
hdz
05.12.2013.
u 15:39
U predsjedništvu GO HDZ-a Rijeka suglasni su da je ovakvo ponašanje izuzetno ružno i ne priliči članovima stranke
Pogledaj originalni članak

Riječki HDZ-ovci Hrvoje Burić, Predrag Mance i Tea Čaljkušić Mance, kojima slijedi stegovni postupak pred sudom časti stranke, bit će, sukladno statutu HDZ-a, suspendirani sa svih stranačkih funkcija, osim vijećničkih, jednoglasno je odlučilo predsjedništvo Gradske organizacije HDZ-a Rijeka.

 - U potpunosti osuđujemo ovaj nemili događaj. Nanio je veliku štetu našoj stranci koja u ovom trenutku stvara jednu novu snagu i koja je u pripremama za izbore u EU parlament. Nedopustivo je ponašanje nekih naših članova koji su svojim postupcima osramotili našu stranku, vrijedne članove, naše birače i javnosti poslali izuzetno ružnu poruku. Morali su biti svjesni odgovornosti koje nose kao članovi HDZ-a, a pogotovo što zastupaju politiku stranke u Gradskome vijeću ovoga grada u kojemu živimo. Naš je stav da se nije smjelo dopustiti da se ovo uopće dogodi, a kamoli da ima takve posljedice – kazao je u ime predsjedništva riječkog HDZ-a  predsjednik Lucian Vukelić.

U predsjedništvu GO HDZ-a Rijeka suglasni su da je ovakvo ponašanje izuzetno ružno i ne priliči članovima stranke,  pogotovo ne ovako visoko pozicioniranima. Svi sudionici ovog događaja bit će sankcionirani, zaključio je Vukelić. Burić, inače HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika u stranci je bio na dužnosti potpredsjednika riječkog HDZ-a, a Tea Čaljkušić Mance predsjednica zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Rijeke. Burić je tek kratko kazao kako će poštivati odluke stranačkih tijela.

>> Manceu prijava i zabrana prilaska

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AL
Alkana
15:55 05.12.2013.

A što se dogodilo?

TE
TechnoCroat
17:38 05.12.2013.

Elena Culjak, mozda bi trebali ponovo u novinarsku skolu. Da vas podsjetim, osnove novinarstva: u prvom paragrafu opisati dogadjaj, tko, sto, gdje, kada, kako i zasto. Ovdje nitko nema pojma sto se dogodilo.

BO
boris1078
21:28 27.02.2014.

Smiješna je ova Riječka HDZ klika,sve domoljub do domoljuba.Do jučer se sa Capelijem vozili po Lošinju,večerica itd,onda zapuše vjetra i ode GERY GERY,dođu drugi tek ti su domoljubi za svoj džep i ZA SVOJE SUPRUGE BOLJA RADNA MJESTA u raznim upravama, PORIJEKLO IMOVINE DRUGOVI NA STOL,PRIHOD-RASHOD pa se bavite,tucite,pijte i jedrite zajedo,smjenjivajte ali BADAVA!!!