iznajmili brod

Detalji požara na brodu kod Biograda: Četvero Slovenaca teško ozlijeđeno, eksplodirao akumulator

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Tribunj: Pomorska policija u ophodnji kod Tribunja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Tribunj: Pomorska policija u ophodnji kod Tribunja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Tribunj: Pomorska policija u ophodnji kod Tribunja
15.07.2024.
u 18:09
U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja u tijeku su daljnja policijska postupanja, a o događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru
Pogledaj originalni članak

Uslijed nastale smjese zapaljivih para te iskrenja na električnim instalacijama u prostoru akumulatora došlo je do eksplozije i požara na plovilu prije tri dana u moru ispred Biograda. Rezultat je to očevida na plovilu dugom šest metara kojeg je iznajmilo sedam državljana Slovenije.

- Dvojici državljana Slovenije u dobi od 42 i 55 godina, koji su prevezeni u zadarsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, utvrđene su teške tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju. Liječnička pomoć u zadarskoj bolnici pružena je i ostalim sudionicima događaja te su na daljnjem liječenju zadržane i dvije slovenske državljanke u dobi od 44 i 20 godina, kojima su utvrđene teže tjelesne ozljede.

Uslijed požara na brodu su nastala veća oštećenja te će materijalna šteta biti naknadno utvrđena. U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja u tijeku su daljnja policijska postupanja, a o događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru - izvjestili su iz zadarske bolnice. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.