OČEVID U TIJEKU

Tragedija kod Koprivnice: Vatrogasci ugasili požar, pronašli mrtvog muškarca

Vatrogasno vozilo i njegova oprema za intervencije
Miranda Cikotic/PIXSELL
15.07.2024.
u 09:23

Nažalost, vlasnik kuće, koji je živio sam, nije uspio izaći te je preminuo od posljedica požara, doznaju lokalni mediji

"Danas, 15. srpnja u 6:57, zaprimljena je dojava o požaru kuće u Ždali", javila je PU koprivničko-križevačka o tragediji u općini Gola. Požar su lokalizirali vatrogasci te je u kući pronađeno mrtvo tijelo jedne osobe. Slijedi očevid i kriminalističko istraživanje. 

"Zapalila se obiteljska kuća u vlasništvu muškarca rođenog 1952. godine. Nažalost, vlasnik kuće, koji je živio sam, nije uspio izaći te je preminuo od posljedica požara. Na mjesto događaja izašli su članovi DVD Ždala i Gola te JVP Koprivnica, a unatoč brzoj reakciji spasa za nesretnog muškarca nije bilo", piše Podravski.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije