POLICIJA ISTRAŽUJE

VIDEO Buktinja na parkiralištu u Splitu, vatra progutala dva automobila i oštetila sedam

Foto: Čitatelj
1/7
15.07.2024.
u 09:07

Požar otvorenog prostora kod trafo stanice Konjsko gasio je DVD Muć. Opožareno je 1000 metara kvadratnih trave i smrike. Ugašeno je već u 20:30 sati. U slično vrijeme planulo je kraj Caffe bara Verona u Konjskom.

Jutros, 15. srpnja 2024.godine oko 00,30 sati u Tijardovićevoj ulici na parkiralištu došlo je do izbijanja požara u kojem su izgorjela dva osobna vozila. Prema prvim informacijama oštećeno je još sedam vozila. Mjesto događaja je osigurano i obavit će se očevid.

U nedjelju, 14. srpnja 2024 godine oko 19:40 sati Policijska uprava je zaprimila informaciju o požaru na području mjesta Konjsko. Policijski službenici na mjestu događaja tijekom obavljanja razgovora s vatrogascima utvrđuju da se radi o nekoliko opožarenih površina na nekoliko lokacija. Započelo je kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo time da su policijski službenici sinoć uhitili
muškarca koji se dovodi u vezu s izbijanjem požara i nad njim je u tijeku istraživanje.

VIDEO Požar na parkiralištu u Splitu

Požar otvorenog prostora kod trafo stanice Konjsko gasio je DVD Muć. Opožareno je 1000 metara kvadratnih trave i smrike. Ugašeno je već u 20:30 sati. U slično vrijeme planulo je kraj Caffe bara Verona u Konjskom. Požar je bio otvorenog prostora,na intervenciji su bili pripadnici DVD-a Klis, DVD-a Dugopolje, DVD-a Zagora i DVD-a Muć. Požar je lokaliziran u 21:30 sati. Opožaren je 1 ha trave i niskog raslinja. Na požarištu su ostali preko noći DVD-a Klis.

FOTO Izgorjela dva automobila i oštećeno njih nekoliko u Splitu

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gof33
09:16 15.07.2024.

pa zar nisu izrazito visoke temperature, zar se stalno ne govori i piše o opasnostima od požara, paklenim vrućinama, kako gori zemlja, gori nebo, pa eto gore i automobili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije