"Magistrala smrti"

Direktan sudar automobila zbog neopreza i magle

Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
Direktan sudar automobila zbog neopreza i magle
10.08.2010.
u 08:17
Vozači lakše ozlijeđeni, na automobilima veća materijalna šteta. Zbog policijskog očevida promet ovim dijelom državne ceste bio je u prekidu oko sat vremena.
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA – Na državnoj cesti D2 u mjestu Cabuna nedaleko od Virovitice danas oko 5.50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do direktnog sudara dva osobna automobila.

Upravljajući "golfom" slatinskih registarskih oznaka 20-godišnji vozač B. R. je, pretječući kamion, prouzročio direktan sudar s automobilom marke Peugeot našičkih registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao N. P. (65) iz Đurđenovca.

Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila zbog neopreza i nedovoljne vidljivosti uzrokovane maglom. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozači osobnih automobila kojima je liječnička pomoć pružena na mjestu nesreće, a na automobilima je nastala veća materijalna šteta.

Zbog policijskog očevida promet ovim dijelom državne ceste bio je u prekidu oko sat vremena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
10:31 10.08.2010.

u našoj zemlji ima puno opasnih mjesta i lako se nastrada na cestama

MP
mpusiu0107
14:08 10.08.2010.

Ne kužim zakaj uvijek ljudi krive mjesta...........nisu mjesta kriva nego vozači oni se ne prilagođavaju uvjetima............ako je nepregledno neideš preticat, ako ne poznaš cestu ne voziš ko divljak