NA MJESTU STRADAO

Policija objavila detalje nesreće u Tordincima u kojoj je poginuo muškarac (48)

Daruvar: Završen je očevid u Domu za starije i nemoćne
Matija Habljak/PIXSELL
18.10.2024.
u 17:11

PU vukovarsko - srijemske oglasila se danas s rezultatima očevida prometne nesreće koja se jučer dogodila u Tordincima, nedaleko od Vinkovaca, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

- Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, utvrđeno je kako je 17. listopada u 18,15 sati, u Vukovarskoj ulici u Tordincima, 48-godišnjak prilikom upravljanja teretnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka prešao vozilom preko lijeve prometne trake i sletio u cestovni kanal, gdje je udario u betonski kolni prilaz, uslijed čega je na mjestu smrtno stradao. Utvrđeno je kako prilikom upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas  - navode iz policije.

Obdukcijom nad tijelom stradalog, obavljenom u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru, utvrđeno je kako je smrt nastupila uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. O svim utvrđenim okolnostima prometne nesreće, policijski službenici će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije