ISPRIČAO PRIČU

Dostavljač iz Beograda ostao u šoku: 'Dijete mi je kralo hranu iz auta. Ovo je toliko tužno'

Foto: Reddit
Dostavljač iz Beograda ostao u šoku: 'Dijete mi je kralo hranu iz auta. Ovo je toliko tužno'
06.04.2023.
u 15:44
Kako je prepričao, dok je obavljao dostavu u Beogradu, ostavio je svoj automobil otvoren. Nakon povratka, zatekao je dijete kako mu krade hranu iz automobila
Pogledaj originalni članak

Prije nekoliko dana objavljena je ispovijest dostavljača iz Srbije Vladimira Savića na Redditu o situaciji koju je doživio. Bivši policajac prepričao je scenu koja mu se netom ranije dogodila, a to je da mu je iz automobila hranu ukralo - dijete od devet godina. 

Kako je prepričao, dok je obavljao dostavu u Beogradu, ostavio je svoj automobil otvoren. Nakon povratka, zatekao je dijete kako mu krade hranu iz automobila. ''Mislio je da ću ga naganjati. Odmah je otvorio i jeo. Kažem: ''Sine, nema potrebe da ideš, sjedi ovdje'', počeo je priču dostavljač. 

Srbijo, deca su ti gladna…
by u/Ser_Nikolaus in serbia

''Nisam ga htio snimati dok jede, ali evo ga tu, blizu je i jede pljeskavicu'', ispričao je dalje. ''Jebem te državo, jebem te ekonomski tigru, jebem sve kriminalce u ovoj državi, djeca nam kradu hranu. Djetetu sam ostavio broj telefona da me nazove i dođe u restoran gdje radim da bar jedan obrok na dan ima. Zamolit ću sve kolege dostavljače, nemojte djecu naganjati ako uzmu jesti, nek ide iz našeg džepa'', poručio je Savić. 

"Ovo je toliko tužno, toliko jadno. Djeca nam kradu hranu. Vučiću, ološu jedan, i ona kriminalna stoka s Beograda na vodi. Djeca kradu hranu. Djetetu sam ostavio broj. Kao otac, kao ljudsko biće ja ne mogu vjerovati da nam djeca kradu hranu jer su gladna. Dijete je naišlo i uzelo hranu jer je gladno. Zemlja Srbija ekonomski tigar'', zaključio je.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OS
oszg
18:58 06.04.2023.

kako god i šta god mislili jedni o drugima ovakvo nešto pročitati za bilo gdje u svijetu je zaista tužno i nebi trebalo biti kao pojava više nigdje, a čovjeku dostavljacu svaka čast .

DU
Deleted user
21:05 06.04.2023.

Mislim da je jedna od najgorih i najtužnijih životnih scena/prizora viditi gladnog čovika, posebno gladno dite. Sitin se one gladne siročadi, i odraslih, u Etiopiji, kad sam, kao tinejdžerka, gledala dokumentarni film o "Band Aidu", i samu snimku koncerta Band Aida iz 1984. g., cilo vrime dokumentarnog filma sam plakala ka' godina. Užas. I, dan - danas, kad to pogledan. Da danas postoje gladni ljudi, gladna dica, u 21. stoljeću, igdi, ne samo u Europi, nego igdi, ja, jednostavno, ne mogu virovati. Svaka čast ovom čoviku.

Avatar El Indio
El Indio
19:42 06.04.2023.

A da je dostavio kuhan krumpir sa zeljem bi li gladno djete ukrao i navalilo jest?