NAPAD NA POLICIJSKU STANICU

Maloljetnik ubio policajca u BiH, drugog teško ranio

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
24.10.2024.
u 23:15

Napad je izvršen hladnim oružjem, odnosno nožem

Jedan policijski službenik je ubijen, a drugi ozlijeđen u napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi. Kako je za Klix.ba potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović, maloljetnik je napao policijsku postaju i ubio policajca.

Prema prvim informacijama, ozlijeđeni policajac nalazi se u teškom stanju. Napad je izvršen hladnim oružjem, odnosno nožem. Navodno je ubijeni policajac iz Bosanskog Novog, a ranjeni iz Bosanske Krupe.

GALERIJA Dvorac jednog od najopasnijih Hrvata propada, ali uskoro bi uništeno zdanje moglo dobiti novi sjaj
Ilustracija
1/32
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pleased..to..meet..you..
Pleased..to..meet..you..
00:32 25.10.2024.

Kad smo već kod maloljetnika - jeste li zamijetili da je objavljen već peti članak u nizu o malom divljaku iz OŠ Savski Gaj, na kojima su bili onemogućeni komentari. Direktiva je očito stigla - ušutkati glas javnosti.. E, pa nećete, razbojnici…

Avatar Heisenberg
Heisenberg
00:24 25.10.2024.

Tako mlad , a okorjeli isilovac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije