POLICIJSKA POJAČANJA

FOTO Maksimalne mjere osiguranja: Erdogana u Sisku čuvaju i snajperisti

Foto: Danijel Prerad
Foto: Danijel Prerad
Foto: Danijel Prerad
08.09.2022.
u 10:27
Ranije je Erdogan krenuo iz hotela Sheraton prema Pantovčaku uz jake mjere osiguranja koje će ga pratiti cijelo vrijeme
Pogledaj originalni članak

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan sinoć je stigao u Hrvatsku, a jutros je došao na Pantovčak gdje se sastaje s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem. 

Ranije je Erdogan krenuo iz hotela Sheraton prema Pantovčaku uz jake mjere osiguranja koje će ga pratiti cijelo vrijeme. U Zagrebu je na snazi i privremena regulacija prometa i do do 22 sata, a policija je objavila zaobilazne rute za građane. 

Osim Zagreba, turski će predsjednik danas posjetiti i Sisak zajedno s Milanovićem te će obići Islamski centar čije se svečano otvorenje očekuje oko 11 sati. 

Kako bi osigurali maksimalnu zaštitu turskog predsjednika, policijska pojačanja nalaze se i u Sisku. Tako su građani već jutros mogli uočiti snajperiste koji se nalaze na zgradama nedaleko od Islamskog centra. 

Foto: Danijel Prerad

Inače, turski predsjednik u Hrvatskoj je posljednji put bio 2016., na obilježavanju stote godišnjice islama u Hrvatskoj. Na Pantovčaku, tada u mandatu Kolinde Grabar-Kitarović, rado su isticali da ne postoji bolje integrirana manjina u Europi od muslimanske zajednice u Hrvatskoj. 

Tijek događanja iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

>> VIDEO Nevjerojatna gužva pred Sheratonom: Pogledajte kolika je štićena kolona koja je pratila Erdogana

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.