Treći mandat

Franjo Lucić opet na čelu HDZ-a Požeške županije

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Franjo Lucić opet na čelu HDZ-a Požeške županije
15.05.2016.
u 14:19
Na skupu u Požegi izabrano je i 39 članova Županijskog odbora te delegati za Opći sabor stranke
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik Franjo Lucić ponovno je izabran za predsjednika HDZ-a Požeško-slavonske županije. Od 239 izaslanika, Izbornoj je skupštini bilo nazočno njih 190 i svi su svoj glas dali Luciću. Prema njegovim riječima, povjerenje koju su mu dali članovi rezultat je kontinuiteta u HDZ-u, o čemu svjedoči i apsolutna vlast ove stranke u svih pet gradova i pet općina u županiji.

– Nema razjedinjenosti u HDZ-u. I na požeškom Gradskom odboru dokazali smo da smo demokratska stranka, omogućivši na demokratski način izbor novog predsjednika. Ustrajnim djelovanjem i povratnim okupljanjem članstva uspjeli smo ostvariti najbolje rezultate na izborima u županiji. U svim općinama i gradovima, te regionalnoj samoupravi imamo čelne ljude, čime smo stvorili preduvjete za gospodarski razvoj – rekao je Lucić, kojemu je ovo treći uzastopni mandat na čelu županijskog HDZ-a.

Na skupu u Požegi izabrano je i 39 članova Županijskog odbora te delegati za Opći sabor stranke.

>> Opet nisu imali kvorum! Đakić: Nekoliko je zastupnika bolesno ili su na putu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SS
sokac sa drave
15:50 15.05.2016.

Sta je Pozezani nemate svoga kandidata sto je kao mali nosio glotene gace sto je jedini garant da ce voljeti svoju slavoniju.Vi hocete dotepenca sto izgovara jako tvrdo C .A da nije on slucajno uzoriti rodijak?

KI
kiklop5
19:04 15.05.2016.

Žešća lopina i prevarant