zapovjednik hrvatskog ratnog zrakoplovstva

General Križanec uvršten na počasnu listu američkog zrakoplovnog sveučilišta

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Michael Križanec, zapovjednik Hrvatskog zrakoplovstva i protuzračne obrane
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Svečano potpisivanje Ugovora o nabavi osam dodatnih helikoptera Black Hawk
10.05.2024.
u 10:19
Uz Križaneca je ove godine na počasnu listu stavljen još 21 međunarodni predstavnik
Pogledaj originalni članak

Zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, general bojnik Michael Križanec uvršten je na Međunarodnu počasnu listu američkog Sveučilišta ratnog zrakoplovstva u zračnoj bazi Maxwell u Alabami, priopćeno je u petak iz ministarstva obrane (MORH).

Međunarodna počasna lista (International Honour Roll) prestižno je priznanje međunarodnim časnicima i višim dočasnicima koji su bivši studenti zrakoplovnog sveučilišta SAD-a i koji su postigli najviše vojne ili istaknute civilne položaje, stoji u priopćenju. 

Uz Križaneca je ove godine na počasnu listu stavljen još 21 međunarodni predstavnik. Oružane snage RH, odnosno Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, sad imaju tri časnika na toj listi - uz generala Križaneca, ovo prestižno priznanje primili su i brigadir Josip Štimac 2001. godine te brigadni general Dražen Šćuri 2011. godine, priopćeno je. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Nova drama s Boeingom: Prilikom slijetanja eksplodirala guma

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.