Odgovorio kritičarima

Glavaš: Bit ću noćna mora HDZ-a, do kraja ću im zagorčavati život

Foto: Pixsell
Glavaš: Bit ću noćna mora HDZ-a, do kraja ću im zagorčavati život
14.02.2014.
u 09:34
Glavaš kaže kako "nema Boga da će HDZ moći bez nas formirati vlast".
Pogledaj originalni članak

Branimir Glavaš iz mostarskog zatvora poručio je da "ne ide u političku mirovinu" i da će biti "noćna mora HDZ-a", piše Novi list.

Osječki političar kaže da je ostao u dobrim odnosima s kolegama iz HDSSB-a i da s njima razmjenjuje informacije i savjetuje se pa su "i lijevi i desni" procijenili da je on "nosivi stup HDSSB-a" koji je glavni oslonac Saveza za Hrvatsku pa ga pokušavaju diskreditirati.

"Do kraja ću im zagorčavati život, bit ću im noćna mora"

– Oni su opsjednuti sa mnom, ali poručujem im da sam odlučio da ne idem u političku mirovinu. Do kraja ću im zagorčavati život, bit ću im noćna mora. Od Osijeka do zagrebačkog Trga žrtava fašizma, gdje je sjedište HDZ-a. Dok sam živ, neću prekidati vezu s HDSSB-om – rekao je Glavaš koji poručuje da "ako Savez za Hrvatsku opstane do parlamentarnih izbora, u što sam uvjeren, nema Boga da će HDZ moći bez nas formirati vlast".

– Ne shvaća to samo jedan politički analfabet i lutalica kakav je Tomislav Karamarko. To je dokaz njegove političke gluposti i nesposobnosti, dokaz da taj čovjek jednostavno nije u stanju voditi HDZ – rekao je Glavaš.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Vrkić na Osječkoj TV: Glavaš iz Mostara želi proizvesti palež i destrukciju u Osijeku i proširiti po Hrvatskoj

>>Šišljagić: Glavaš će tužbom odgovoriti na objede i laži

Foto: Pixsell

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 96

Avatar ambasadoor
ambasadoor
10:29 14.02.2014.

A gdje je u svim tim vasim prepucavanjima Hrvatska i izlazak iz ove krize i prezaduzivanja? Da ste pravi i posteni domoljubi ne bi svojim idiotskim svadjama i vrijedjanjem stetili Hrvatskoj nego bi upregnuli svo svoje znanje i moci da nesto pozitivno napravite i pomjerite Hrvatsku s mrtve tocke. Ovako se hrvatska agonija nastavlja dalje i nema trunke svjetla na vidiku kojemu ce se ovaj jadni narod okrenuti. Hrvatska je na koljenima,a "domoljubi" ostre jezike i maceve za osobne obracune. Neprijatelji Hrvatske trljaju ruke s posmjehom.

Avatar grdoMudo
grdoMudo
09:41 14.02.2014.

ha ha ha ...koja je ovaj nakaza.....e jadni naši slavonci...

19
1995josip
10:34 14.02.2014.

Kada Glavaš izađe iz zatvora treba provjeriti porijeklo sve njegove imovine, otkuda tebi deda tolika imovina ? Otkuda sinu tolika imovina ? Zašto je Slavonija opljačkana i siromašna , a pojedinci i njihova djeca imaju i previše samo zato što su bili godinama na vlasti ? Ratni zločin i ratno profiterstvo ne zastarijeva ! Ne samo Glavašu , nego i svima drugima (gospodarima )na vlasti koji su se obogatili , kao što se trenutno obrađuje SMŽ ing.prometa . Marina Lovrić Merzel , a nemože joj pomoć ni kum Linić jer i on ima problema sa lopovlucima svoga zamjenika Šegona ..