rh ispunila mjerila

I Vijeće EU zadovoljno drugim natječajem za brodogradilišta

Foto: Goran Kovačić/VLM
I Vijeće EU zadovoljno drugim natječajem za brodogradilišta
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Stojan de Prato
30.03.2010.
u 17:45
Pregovaračka polazišta Banski će dvori poslati u Bruxelles do kraja ovoga radnog tjedna.
Pogledaj originalni članak

Vijeće Europske unije pozvalo je u utorak hrvatsku Vladu da dostavi svoje pregovaračko polazište za poglavlje Tržišno natjecanje. To znači da su, nakon što je to potvrdila Europska komisija, i zemlje članice EU suglasne da je uvjetima drugoga natječaja za prodaju brodogradilišta Hrvatska ispunila mjerila za otvaranje toga poglavlja.

Pregovaračka polazišta Banski će dvori poslati u Bruxelles do kraja ovoga radnog tjedna, koji u središnjim europskim ustanovama završava na Veliku srijedu.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

XA
xaron
18:19 30.03.2010.

Jos samo da nam uniste i ostatak poljoprivrede i EU ce biti definitivno zadovoljan te ce nam dozvoliti da udjemo u EU (bez icega).

RO
RodeGraven
03:50 31.03.2010.

Bolje da završi i to u rukama poslovnih ljudi iz svijeta koji znaju znanje nego da i dalje sve upropaštavaju ovi komunisti koji su ispekli pljačkaški zanat u Beogradu.

BO
bomba
08:24 31.03.2010.

Sve smo dali da se otvore poglavlja za pristup EU, još je ostalo da muškarci daju G***CE, a žene sve što imaju i sigurno smo u EU. U EU je trebalo ući uzdignute glave, a ne ovako.