maja šuput

Idealan odmor bio bi u zatvoru, ondje nema alkohola ni muškaraca

Foto: Promo
maja šuput
Foto: Promo
maja šuput
Foto: Promo
maja šuput
Foto: Promo
maja šuput
Foto: Promo
maja šuput
28.06.2014.
u 21:27
Pjevačica govori o novom singlu “Amnezija” i otkriva zašto sada hotele bira po kvaliteti teretane, zbog čega je smanjila spavanje i uživa li u solo statusu
Pogledaj originalni članak

U manje od dva mjeseca Maja Šuput svoje je obožavatelje razveselila s tri nova singla, “Djevojačko veče”, “Neprilika” i “Amnezija” koju je objavila prije tjedan dana.

Ponedjeljak dan za odmor

– Priča je o alkoholnoj amneziji nakon ludog izlaska. Pjesmu su radili Boytronic i Martina Vrbos i rekli su mi da su baš mene imali na umu kada su pisali pjesmu o alkoholnoj amneziji, pitam se zašto – smješkajući se priča Maja. U planu već ima i snimanje spota, i to izvan granica Hrvatske. – Neće to biti neka egzotična zemlja, ali sigurna sam da tamo gdje idemo nitko iz Hrvatske još nije snimio spot. Jedini mi je problem što nemam slobodnog termina – veli. Ludi radni ritam koji uključuje tri-četiri nastupa tjedno i svadbe vikendom ovo ljeto će Maja popuniti i regionalnom turnejom s mjuziklom “Footloose”.

– Dogodi se da se zbilja srušim od umora, pogotovo kad imam četiri nastupa zaredom koja uključuju i svadbe na kojima pjevam 10 sati u komadu. Ktomu, nisam pjevačica koja je statična na pozornici, ja cijelo vrijeme skačem i nakon takvih nastupa sam izmorena. Onda mi u pomoć priskoči moj liječnik s vitaminskom injekcijom koja me vrati u život – priča pjevačica. Dok je većini ponedjeljak omraženi dan u tjednu, njoj je to, kako kaže, wellness dan.

– To je moj dan za nejavljanje na telefon, maratonsko gledanje serija i uživanje – kaže. Iako Maja nikada nije imala problema s viškom kilograma, ove godine je odlučila učvrstiti tijelo, pogotovo dijelove kojima je prije bila nezadovoljna. – Kako volim fino pojesti, uvijek mi je sve išlo u trbuh i nisam bila zadovoljna njime. Sada sam tako ponosna kada vidim na trbuhu dvije crtice od trbušnjaka – zadovoljno kaže.

>>Maja Šuput u moru muških i ženskih tijela u kampanji za Elfs

Prije nije bila sportski tip, a sada je grize savjest kada preskoči trening. – Čak sam i hotele počela birati po tome kakvu teretanu imaju. Prije mi je bilo važno imaju li dobar restoran i kakva je plaža, a sada je teretana najvažnija – priznaje Maja. Vježbanje je uvela u svoj raspored ove godine, ali je zato iz tog rasporeda izbacila spavanje.

‘Ne spavam, valjda starim’

– Smanjila sam spavanje na pet sati, budim se u osam neovisno o tome kad sam legla i onda gledam “Dobro jutro, Hrvatska”, pa to nisam nikad radila, valjda starim jer stariji ljudi ne spavaju uopće – priča. Prijatelji su joj sugerirali da ode na pusti otok kako bi se odmorila, no Maja misli da je za nju bolje rješenje odmor u zatvoru. –U zatvoru, to bi bio moj idealni odmor jer se oko deset navečer gase svjetla i moraš na spavanje, hrana je reducirana, nema muškaraca ni alkohola. Možda bi mi dali da gulim krumpire pa bih nešto i naučila – kroz smijeh će Maja. Već neko vrijeme je solo i uživa u tom statusu. – Kada si singl, život ti je jednostavniji. Prije nisam imala vremena za teretanu jer moraš neko vrijeme biti s partnerom. Što sam dulje sama, to mi je bolje i navikla sam se brinuti sama o sebi. Neću se buniti ako se dogodi ljubav, ali, uostalom, tko je vidio biti u vezi ljeti, veze su za zimu! – veselo će Maja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar tajar
tajar
21:58 28.06.2014.

Drugim riječima županica Merzel je na "idealnom odmoru"!

Avatar vh1
vh1
21:59 28.06.2014.

Pa nije ti baš neki izbor. Tamo ti je puno HDZ-ove mafije. Mogla bi se zarazit virusom kleptomanije.

Avatar white socks
white socks
21:33 01.07.2014.

Zar ima i takvih likova koji će potrošiti te nekakve bodove da bi pročitali "premium" sadržaj o ovoj ...(?). Što je u stvari ona?