IMAJU DIJETE (8)

Istražni zatvor Karlovčaninu osumnjičenom da je pokušao ubiti bivšu suprugu

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Istražni zatvor Karlovčaninu osumnjičenom da je pokušao ubiti bivšu suprugu
20.11.2016.
u 17:15
Osumnjičenik je bivši suprug žrtve. U postupku su rastave braka i imaju osmogodišnje dijete
Pogledaj originalni članak

Nakon sjednice za određivanje istražnog zatvora, sudac istrage Ante Ujević rekao je danas da je udovoljio zahtjevu Županijskog državnog odvjetništva iz Karlovca da se 36-godišnji Karlovčanin, osumnjičenik za pokušaj teškog ubojstva, zadrži u istražnom zatvoru mjesec dana.

"Saslušao sam osumnjičenika, branio se aktivno, a ne šutnjom, no odredio sam istražni zatvor i to po tri osnove. Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, oštećenicu i još najmanje tri svjedoka, zbog opasnosti od ponavljanja djela, ali i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela, jer se sumnjiči da je oštećenicu ranjenu ostavio na mjestu gdje je ozlijeđena i otišao, ali ćemo za sve čekati vještačenja", rekao je Ujević u izjavi za Hinu.

Osumnjičenik je bivši suprug žrtve. U postupku su rastave braka i imaju osmogodišnje dijete. Već ranije je odgovarao prekršajno zbog nasilja u obitelji, također prema supruzi.

Zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan ranije danas također je ispitao 36-godišnjaka, te je rekao da se istražuje iz kojeg joj je vatrenog oružja u automobilu nanio prostrjelnu ranu trbuha, te da je kazneno prijavljen za teško ubojstvo u pokušaju.

Dežurni kirurg karlovačke bolnice Nenad Božić rekao je danas da je pacijentica tijekom postoperativnog oporavka dobro i da više nije životno ugrožena.

"Možemo reći da pacijentica jest u teškom stanju, ali da za sada stanje ide prema boljem, jer je postoperativno sve uglavnom u redu", kazao je Božić.

Također je potvrdio da je pacijentica bila teško životno ugrožena u petak, kada se sama dovezla automobilom u karlovačku bolnicu.

>> Otac ubojice: Čuo sam da su se svađali i da mu je spremila kofere

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:11 20.11.2016.

Zašto nije objavljeno njegovo ime i prezime i stranačka pripadnost kao u slučaju ubojstva 85-godišnjeg umirovljenika u Nazorovoj ulici u Zagrebu??

VK
vk52
17:33 20.11.2016.

Po balkanski dok ljoljim ljoljim kad ne ljoljim ja koljim.