Nesreća

Kod Gline kombijem sletio s ceste i poginuo

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Kod Gline kombijem sletio s ceste i poginuo
09.05.2012.
u 08:05
U nesreći koja se dogodila u mjestu Ravno Rašće u blizini Gline poginuo je 55-godišnji muškarac
Pogledaj originalni članak

GLINA - U ranim jutarnjim satima upravljajući kombijem iz smjera sela Maja prema Glini poginuo je  55 godišnji Luka Jurković.

- Na ulazu u selo Ravno Rašće, po izlazu iz zavoja, izgubio je kontrolu nad vozilom, izletio s kolnika na livadu na suprotnoj, lijevoj, strani prometnice. Nakon višesrukog bočnog okretanja,vozilo se zaustavilo stotinjak metara od prometnice u vrtu obiteljske kuće - rekao je Zvonimir Pongrac  načelnik Odsjeka prometne policije Glina.         

Dok su vatrogasci vadili tijelo poginulog iz potpuno uništenog plavog kombija Mercedes, pridošli su brojni rođaci i prijatelji poginulog. Bio je omiljen i poštovan od poznanika. Bavio se sakupljanjem i prodajom sekundarnog otpada.

Iza poginulog je ostala neutješna supruga,sin, tri kćeri i desetoro unučadi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.