STRADALI U ITALIJI

Supruga i majka poginulih Križevčana: 'Ne znam kako ću dalje'

Split: Upaljeni lampioni ispred trgovačkog centra Kaufland
Zvonimir Barisin/PIXSELL
20.09.2024.
u 18:46

U četvrtak oko 5:30 živote su izgubili otac Dragutin (65) i sin Tomislav (40) iz Križevaca. Njih dvojica su se, iz za sada neutvrđenih razloga, na autocesti A4 u Italiji svojim automobilom zabili u kamion ispred sebe.

Tragedija u kojoj su u stravičnoj prometnoj nesreći u Italiji život izgubili otac i sin, Dragutin (65) i Tomislav (40) Višak, križevački poduzetnici, vlasnici prijevozničke tvrtke, zavila je u crno cijele Križevce i prigorski kraj. Kako su prenijeli talijanski mediji, nesreća se dogodila na autocesti između San Giorgia di Nogara i Latisane u smjeru Venecije, a do sudara je došlo kada se Audi u kojem su bili otac i sin iz Križevaca u pretjecajnoj traci silovito zaletio u kamion koji se kretao ispred njih.

Svi koji poznaju obitelj Višak s nevjericom su primili vijest o nesreći koja je najviše pogodila suprugu i majku, Ljerku Višak. "U šoku sam i ne znam kako ću dalje. U istom trenu ostala sam bez dvije najmilije osobe i otkad su mi rekli što se dogodilo, na tabletama sam za smirenje. Imamo osjećaj da će mi, kako će vrijeme odmicati, biti još teže. Ništa ne znam o samoj nesreći jer mi nitko nije službeno ništa rekao, osim da sam zauvijek izgubila supruga i sina", rekla je kroz suze Ljerka Višak za Podravski list

Jučer su Dragutin i Tomislav otišli su na poslovni put u Italiju, a dionica autoceste na kojoj se dogodila tragedija nije im bila nepoznata jer su često prolazili njom s obzirom na to da u Italiji imaju brojne poslovne partnere. "Meni više ništa ne može vratiti supruga i sina. Da ih barem mogu vidjeti još pet minuta da se oprostim od njih. Samo mi Bog može dati snagu da preživim ovu tragediju, a ne vjerujem da ću se od nje oporaviti. Imam još dva sina, jedan živi sa mnom, a drugi je u Zagrebu i moram nekako barem malo doći k sebi zbog njih. Stalno me zovu i brojni prijatelji i oni su mi podrška u ovim najtežim trenucima u mom životu. Kažu da vrijeme liječi sve rane, ali ovu moj bol više ništa ne može izliječiti", jecajući govori Ljerka.

Još uvijek se ne zna kad će tijela Dragutina i Tomislava biti prevezena iz Italije u Križevce, a i to Ljerka dodatno zagorčava veliku tragediju koja je pogodila njenu obitelj. "Mi smo dogovorili prijevoz, ali čekamo odobrenje da ih pogrebno poduzeće može prevesti. Ne daj bože nikome ovakvo nešto", rekla je za Podravski Ljerka Višak.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kultno odmaralište odlazi u zaborav: Pogledajte kako iz zraka izgleda rušenje najprepoznatljivijeg simbola Zagreba

Split: Upaljeni lampioni ispred trgovačkog centra Kaufland
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije