MLAD I NASILAN

Maloljetnik se predstavljao kao žena, mamio muškaraca, pa s ekipom pretukao dva državljanina Indije

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Maloljetnik se predstavljao kao žena, mamio muškaraca, pa s ekipom pretukao dva državljanina Indije
14.10.2024.
u 08:03
Riječ je o događaju koji se zbio 5. listopada oko 20 sati kada je s još dvojicom svojih za sada nepoznatih supočinitelja, napao dvojicu državljana Indije u dobi od 27 i 38 godina
Pogledaj originalni članak

Tako mlad, a već u problemima sa zakonom. I tim bi se riječima mogao opisati slučaj maloljetnika kojeg  zagrebačka policija  sumnjiči  za razbojništvo, nanošenje teške ozljede i pokušaj nanošenja teške ozljede dvojici državljana Indije. Da stvar bude gora, kako se sumnja, sve navedeno je počinio, lažno se predstavljajući kao - žena.

Riječ je o događaju koji se zbio 5. listopada oko 20 sati kada je s još dvojicom svojih za sada nepoznatih supočinitelja, napao dvojicu državljana Indije u dobi od 27 i 38 godina. Prethodno je s njima preko aplikacije, na kojoj se predstavio kao žena dogovorio, sastanak. Dvojica Indijaca su u dogovoreno vrijeme taksijem došli na adresu u Sesvetama. No tamo ih nije dočekala "žena", već trojica napadača, koji su planirali kako da ih teže ozlijede. Stariji Indijac je, nakon svađe i napada, uspio pobjeći, no mlađeg su napadači srušili na pod, te su ga izudarali metalnom palicom rukama i nogama. Oteli su mu mobitel te su ga teže ozlijedili dok je 38-godišnjak bio lakše ozlijeđen.  

Dan ranije, 4. listopada, opet je preko mobilne aplikacije, i opet predstavljajući se kao žena, dogovorio sastanak s jednim muškarcem. Muškarac je u večernjim satima došao na  mjesto sastanaka na području Zagreba i tamo ga je dočekao maloljetnik te još pet muškaraca. Nakon kratkog razgovora, muškarac koji je došao na sastanak se uputio prema svom vozilu, namjeravajući otići, a kada je ušao u vozilo, maloljetnik  i njegovo društvo oštetili su mu vrata, haubu, potrgali su mu retrovizor te razbili prednje vjetrobransko staklo na vozilu. Za to vrijeme, maloljetnik mu je mu je prijetio pištoljem. U zagrebačkoj policiji kažu da je maloljetnik kazneno prijavljen, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, kako bi se utvrdilo tko su njegovi supočinitelji.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Let za povijest: Space X uhvatio raketu iz svemira

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.