NEOPREZNO PRELAZIO

Preminuo u bolnici: Vozačica ga udarila, a zatim pobjegla s mjesta nesreće, nije imala ni vozačku

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
13.10.2024.
u 14:33

Ženu su uhitili te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nepružanje pomoći, predana pritvorskom nadzorniku

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u petak, 11. listopada oko 22.55 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, preminuo je 48-godišnji muškarac. "Prometna nesreća dogodila se na način što se pješak kretao južnim nogostupom Varaždinske ulice te na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza započeo prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom je trenutku na njega naletjelo osobno vozilo kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Majerja, upravljala 34-godišnjakinja. Pješak je uslijed udara odbačen na južnu prometnu traku, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je danas, 13. listopada, preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda", javlja varaždinska policija. 

Nakon prometne nesreće, vozačica je napustila mjesto događaja. Nije obavijestila policiju ni zdravstvenu ustanovu, niti pružila pomoć ozlijeđenoj osobi. "Istu su naknadno pronašli policijski službenici na adresi stanovanja. Također je utvrđeno da je vozilom upravljala u vrijeme kad joj je vozačka dozvola ukinuta rješenjem Policijske uprave varaždinske do 15. svibnja 2026. godine", navode u policiji. 

Ženu su uhitili te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nepružanje pomoći, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Danas je dovedena na Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu i istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, koja joj odredila istražni zatvor.

FOTO 'Mislio sam da neću preživjeti': Broj ubijenih u 'paklu na Jadranu' je nepoznat. Evo kako danas izgleda

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/136

 
Ključne riječi

Komentara 1

VL
vladek370
16:09 13.10.2024.

Nisu niti žene kao nekad što su bile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije