POŽAR

Milkovićima izgorjela kuća, šteta veća od 200.000 tisuća kuna

Foto: Dragutin Šantoši
Milkovićima izgorjela kuća, šteta veća od 200.000 tisuća kuna
07.02.2012.
u 09:03
Izgorjelo je sve, a od odjeće nam je ostalo samo to što smo imali na sebi, kaže Milković
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak oko 20 sati planula je vatra u jednoj od prostorija obiteljske kuće Željka i Marije Milković u Gornjem Viljevu nedaleko od Slatine. Slatinski vatrogasci uspjeli su spriječiti širenje požara na susjedne zgrade, ali je na kući nastala šteta, prema neslužbenim procjenama, veća od 200.000 kuna.

– Ostala nam je samo jedna prostorija od petnaestak kvadrata u kojoj ćemo morati prezimiti – kaže Željko Milković ističući da mu je požar progutao sve što je imao te da im je ostala samo odjeća koju su imali na sebi. Policija i protupožarna inspekcija istražuju uzrok požara.

U požaru kod Fužina navodno poginula jedna osoba

U mjestu Slavica nedaleko Fužina u Gorskom kotaru u utorak je planula obiteljska kuća u kojoj su se prema prvim saznanjima delničke policije nalazile dvije osobe, no spašen je samo 84 godišnji muškarac. Pretpostavlja se da je druga osoba stradala, no službene potvrde o tome još nema.

U 10.30 vatrogasci JVP Delnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Fužina, Vrata i Mrkoplja još su svim snagama gasili požar da bi sat vremena kasnije savladali otvoreni plamen i na požarištu snijegom gasili žar. Čim bude moguće, potrdili su iz policije, delnički policajci će s inspektorom zaštite od požara ući na požarište i započeti očevid kako bi se ustanovile okolnosti izbijanja požara.

Izgorjela drvena kuća kod Ogulina

Drvena obiteljska kuća koju je oko 13 sati u ponedjeljak u Jasenku kod Ogulina zahvatio požar u potpunosti je izgorjela.

Uzrok požara nije utvrđen, a na sličan način u istom mjestu izgorio je i centralni objekt Hrvatskoga olimpijskog centra Bjelolasica.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.