POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Mladić (20) došao u policiju izraditi dokumente, a onda se dogodilo nešto što nije očekivao

Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Policija pozvala građane da zamijene istekle osobne iskaznice kako bi se izbjegle gužve
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
14.12.2023.
u 21:24
Cijela situacija odvila se jučer prije podne kada je mladić htio izraditi osobne dokumente. Policajci su ubrzo uvidjeli da je on osoba za kojim tragaju, zbog čega su ga i uhitili
Pogledaj originalni članak

Primorsko-goranska policija objavila je detalje bizarne situacije koja se dogodila jučer u prostorijama Uprave u Rijeci, kada je tamo došao 20-godišnjak za kojim je policija tragala proteklih mjeseci, i to zbog krađe i prijetnje. Mladić je naposljetku, navodi policija, uhićen te predan u pritvor, a još je i tada pružao otpor i prijetio policajacu.

Cijela situacija odvila se jučer prije podne kada je mladić htio izraditi osobne dokumente. Policajci su ubrzo uvidjeli da je on osoba za kojim tragaju, zbog čega su ga i uhitili. Policija tako navodi kako se radi o mladiću koji je još 6. studenog u večernjim satima pobjegao policiji tijekom kontrole. 

- Nakon što su ga na području Banderova u Rijeci zaustavili policijski službenici Specijalne i interventne jedinice policije u kontroli prometa te zatražili da ugasi vozilo radi provjere preostalih putnika, na to se oglušio te krenuo vozilom prema naprijed, dok se ispred vozila nalazio policijski službenik.  Kako bi izbjegao nalet vozila policijski službenik se izmaknuo, a osumnjičenik se  vozilom udaljio u nepoznatom smjeru - objavila je policija.

Istog dana mladić je ušao u otključanu kuću na Pehlinu u Rijeci i otuđio nakit te ga je u tome zatekla oštećena vlasnica kuće, koju je u bijegu odgurnuo. No, ni tu nije kraj. Mladić je i u dva navrata nakon tog incidenta na području Viškova te u prosincu na području Pehlina iz dva osobna vozila otuđio novčanik i torbicu s novcem.

POVEZANI ČLANCI:

- Počinjenim kaznenim djelima materijalno je oštećena tvrtka iz Viškova te dvoje hrvatskih državljana u dobi od 52 i 81 godinu za oko 1.540 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku - objavila je policija.

>> VIDEO Reportaža iz Beograda uoči nedjeljnih izbora


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MI
mikuljon2
23:20 14.12.2023.

Moraš se sam javiti jer ti ne preostaje drugo .

PA
Pajdo
21:57 14.12.2023.

Ajde izjasnite se recite ime i prezime nije maloljetan.

PO
Poletarac101
21:56 14.12.2023.

Držite ga sad ,jer taj će bauljat dok nekog ne ubije...