Šteta od 15.000 kuna

Mladić od 27 godina umalo dignuo u zrak i benzinsku stanicu

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Mladić od 27 godina umalo dignuo u zrak i benzinsku stanicu
17.05.2016.
u 11:27
Policija pronašla odgovornog za palež stanice ze tehnički pregled
Pogledaj originalni članak

Mladić star 27 godina polio je benzinom u subotu rano ujutro Stanicu za tehnički pregled vozila u gradskoj četvrt Rakovac i zapalio je, zaključila je karlovačka policija svega tri dana nakon kaznenog djela i nakon provedene istrage. U tome su joj sigurno pomogli očevici koji su vidjeli da se na tom mjestu zadržavala skupina mladih, a vjerojatno i nadzorne kamere.

Palež je, srećom, prošao bez puno tragičnijih posljedica s obzirom na to da se dvadesetak metara od stanice nalazi benzinska stanica, jer su djelatnici crpke sami krenuli gasiti požar i pozvali vatrogasce.

Razuzdanog mladića čeka kazneni postupak, a procijenjena je i šteta od više od 15.000 kuna za uništenu imovinu na zgradi.

U priopćenju policija nije navela niti inicijale mladića, iako su na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća zamoljeni od vijećnika da to rade svakog put kada nađu krivce za palež, pljačku ili premlaćivanje kako bi i javnost znala tko su "negativci" u našoj okolini.

– Po Zakonu o zaštiti osobnih podataka mi imena ne smijemo objavljivati i toga se strogo držimo – kazao je Damir Brcković, načelnik PP Karlovac.

>>Osječanin (28) se polio benzinom i zapalio

>>Zapalio se auto tajkunove kćeri, spasili dvije djevojčice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Getrib
Getrib
14:18 17.05.2016.

Zašto se taji ime, ako se zna tko je krivac.

SC
schwertransport
12:10 17.05.2016.

Ne kuzim das mitlo gospodinu na tehnickom i prpdes nemoras ni kotace imat....pazi on ide stanicu zapalit kojn