Maloprodajni drogerijski lanac

Müller konačno otvorio svoja vrata i u Bjelovaru

Foto: PR FOTO
Müller
Foto: PR FOTO
Müller
Foto: PR FOTO
Müller
Foto: PR FOTO
Müller
Foto: PR FOTO
Müller
18.03.2016.
u 08:45
Pogledaj originalni članak

Njemački maloprodajni drogerijski lanac Müller napokon je otvorio svoja vrata za kupce u Bjelovaru. Svečano otvorenje održalo se 17.03.2016. u 09:00 sati, a njemu su prisustvovali internacionalni direktor prodaje, g. Sanel Skenderović kao i bjelovarski gradonačelnik, g. Antun Korušec te zamjenice gradonačelnika gđa. Lidija Novosel i gđa. Jasna Višnjević.

Da Müller doista ne namjerava stati s ekspanzijom u Hrvatskoj, govori i činjenica da je ovo već druga novootvorena poslovnica u ovoj godini. Poslovnica u Bjelovaru je već dugo očekivana te nudi najveći drogerijski asortiman, široki izbor  parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana papirnice, kućanstva, igračaka i ručnog rada. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici.

Trgovina je za kupce otvorena u 09:00 sati, a povodom otvorenja Müller je svoje kupce počastio vrhunskom akcijskom ponudom te poklonima za najbrže kupce!

Pogledajte na vecernji.hr