petero teško ozlijeđenih

Nakon orkanskog nevremena u Rijeci zbrajaju se štete

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Nakon orkanskog nevremena u Rijeci zbrajaju se štete
12.11.2013.
u 12:36
Zabilježena je i velika materijalna šteta, oštećeno je 267 vozila, pretežito na području Rijeke
Pogledaj originalni članak

Dan nakon orkanskog nevremena u Rijeci i okolici zbrajaju se štete. Uz brojnu oštećenu imovinu stradali su i ljudi, a prema posljednjim informacijama čak ih je petero teško ozlijeđeno. Neki su, na žalost, i životno ugroženi. 

Četiri su osobe stradale na riječkom području, jedna u Bribiru. Devetero ih je lakše ozlijeđeno, od toga četvero školske djece na opatijskom području.

Zabilježena je i velika materijalna šteta, oštećeno je 267 vozila, pretežito na području Rijeke, krovišta na šesnaest objekata u Rijeci i deset na širem području, zatim dimnjaci, ograde, električni vodovi.

Oštećeno je i staklo kontrolnog tornja Zračne luke Rijeka na Krku. Nevrijeme je prouzročilo i štete na moru. Policija i dalje prima dojave građana o posljedicama nevremena tako da dosad prikupljeni podaci o procijenjenoj materijalnoj šteti nisu konačni.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.