POHVALA

Neka policajci iz Beča uče u Slavonskom Brodu

24.01.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Nedavno smo posjetili rodbinu u Požegi i Slavonskom Brodu, gdje pohvalu zaslužuje vrijedno ponašanje i rad prometne policije. U Slavonskom su Brodu velike gužve zbog kolone vozila koje čekaju za prijelaz u susjednu državu. No, na svakom su križanju po dva prometna policajca koji reguliraju promet. I sam sam se zbunio u toj velikoj gužvi i rijeci vozila u koloni, iako radim u velikom gradu u Austriji, u Beču. Tako dobra raspoređenost i prisutnost prometnih policajaca nije baš svugdje vidljiva.

Smatram da bi i šefovi policije iz Beča mogli doći vidjeti, za primjer, organiziranost policajaca u Hrvatskoj, tj. u Slavonskom Brodu. Znajte da su kolone duge, u gradu je velika gužva, ali i to da je sama granica gotovo usred grada. Unatoč tome, nema zastoja ni čekanja. Gospodo prometni policajci, zapovjedniče prometne policije Slavonskog Broda, svaka vam čast. Dobro ste organizirani i dobro radite.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr